2/08/2012

Diy Magneettitaulu & Magneetit

Magneettitauluja näkee monessa paikassa myynnissä, sellaisen saa myös itse vanerista ja kehyksistä helposti nakuteltua. Omassa taulussani olen käyttänyt vanhaa vanerille tms. levylle maalattua taulua, jossa kuva oli kärsinyt ja sain sen kirpparilta muutamalla eurolla. Tämä on siis mielestäni helpoin vaihtoehto, koska tässä laitetaan vain maalia päälle:)

Tässä lopputulos:

Olen näköjään kalenterini kanssa jo huomisessa:)


Tarvitset valkoista maalia (itse käytin akryylimaalia).Kuluneen näköisen lookin luomiseksi töpöttelin maalia sienellä. Lisäksi tarvitset magneettimaalia, ostin K-raudasta ja oli aika törkeän hintaista. Askartelutarvike-nettikaupoissa olisi varmaan edullisemmalla. Magneetimaalin lopputulos näyttää hyvin samalta kuin liitutaulumaalin.


Magneeteiksi tarvitaan vahvoja magneetteja esim. Tiimarista sekä kuumaliimapyssy (omani taisin ostaa Lidlistä). Todennäköisesti myös joku megaliima toimii. Tähän magneettiin on käytetty Ikeasta ostettua joulukoristetta, johon on liimattu rusetti ja tämän päälle vielä nappi. 
Kannattaa muuten säästää kaikki nätit napit, koska niitä voi helposti käyttää tällaisiin pikkuprojekteihin.

Tässä rusetin päällä on lasten päiväkirjasta "lainattu" avain :)3 kommenttia:

 1. Tää on aivan loistoidis, on ollut toteutuslistalla jo hetken. Mulla ei vaan heti taida löytyä paikkaa taululle, heh. Keittiöstä löytyy jo tee-se-itse liitutaulu. Nää on kyllä ihania! :)

  VastaaPoista
 2. Voiko tuohon kirjoittaa liidulla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kyllä siihen liitu ottaa kiinni, pinta on vaan sen verta karhea että liitua ei saa hyvin pyyhittyä pois, esim. tavalliseen magneettitauluun verrattuna:)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...