2/11/2012

Lainakengissä


Kaikki kimalteleva on niin ihanaa...niin äidistä kuin tytöistäkin...

Tytöt rakastavat vaatteita ja erityisesti kenkiä. Itse en ole mikään vaatefriikki, pyrin kyllä panostamaan enemmän laatuun kuin määrään. Neideillä onkin tapana levittää vaatteita ja kenkiä ympäri asuntoa ja usein juuri silloin kun äiti imettää tai on muuten jumissa eikä ehdi hätiin. On monta kertaa pitänyt ottaa kamera esiin kun tytöt kopistelevat ympäri taloa.Pictures by Alexandra

4 kommenttia:

 1. Kaunis uusi blogi, kiva kun aloitit. Eilen selasin nettikauppoja ja nain nuo samat kimallekorkoiset ja -karkiset kengat jossain, mutta en muista missa. Osaatko sina kertoa, mista niita saisi? Ovatko hyvat/kohtuulliset jalassa? Oletko tyytyvainen hankintaan? Onko vari sama kuin milta kuvissa nayttaa?

  VastaaPoista
 2. Moikka! Kiva, jos tykkäät blogista:) Siskoni toi kengät Tukholmasta, enkä yhtään muista kyseisen liikkeen nimeä. Laitoin hänelle viestiä ja jos hän sattuu muistamaan, niin vastaan tähän. Kengät ovat ihan hyvät jalassa, paksu kanta ja pyöreä kärki auttavat kummasti. Mielestäni kengät sopivat iltakäyttöön. Glitterit saattavat osin tippua, mutta niitä on todella paljon! Väri on lähinnä ylimmän kuvan väriä, taittaa todellisuudessa hieman persikkaan.

  VastaaPoista
 3. Ja kengät olivat siis Topshopista:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos tiedoista! Taidanpa hankkia minakin nuo kengat.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...