2/26/2012

Time for celebration

Tervetuloa kaikille uusille lukijoille!!! Järjestimme muutama viikko sitten nuorimmaisen kastejuhlan ja isosiskojen syntymäpäiväjuhlat samaan aikaan, lupailin juhlista postausta ja nyt onkin aihetta juhlaan kun uusia lukijoita on tullut niin paljon<3
 Tein itse tarjoilut ja täytekakusta tuli liian märkä ja piti vetää kunnon foliot ettei koko pöytä kastu:) Meni ehkä hieman liikaa aikaa noiden voileipäkakkujen kanssa säätämiseen ja makeat tarjoilut jäivät niin sanotusti hieman hunningolle. Voileipäkakkujen täytteet ovat muuten http://www.kinuskikissa.fi/ ohjeiden mukaan ja olen nyt muutaman kerran näitä tehnyt ja maultaan ovat tosi hyviä.


Painetut koristeet teki ystäväni Rose, nuo "liput" (miksiköhän noita oikeasti edes kutsutaan)siirsin juhlien jälkeen tyttöjen huoneeseen. Täällä Rosen shoppi http://personallysweetstationery.com/

Oli ihanat juhlat:) Ehkä kakun kanssa onnistuisi ensi vuonna paremmin, pitää nyt ahkerasti treenailla..


7 kommenttia:

 1. Oii mikä blogi ihanuus löytyikään Minnan vinkkauksesta!!<3

  Jatkan vanhempien postauksien selailua!:)

  VastaaPoista
 2. Kaunis koti! Ja tuo kuva teidän olkkarista on ihan kuin jostain sisustuslehdestä! :) Taidan tehdä samat kuin Niina, eli selailla sun aiempia juttuja :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat koristelut ja herkullisen näköiset tarjoilut. Voileipäkakut on kyllä niin hyviä kun ne on hyvin tehty :) Mukavaa viikonalkua!

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa Niina, FanniPauliina ja Susu. Ihanaa että löysitte tänne ja mukavaa viikonalkua! Mä tulen pian teille vierailulle:)

  VastaaPoista
 5. Läysin minäkin tänne juuri, Pienen Linnun kuvakilpailun kautta.

  VastaaPoista
 6. Todella kaunis kattaus, ihanuus ja sievää :-) Uusi blogi tuttavuus! :-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...