3/22/2012

Haaste & päivä kuvina


Sain Kanelia ja kardemummaa blogista haasteen vastata kymmeneen kysymykseen ja näin myös paljastaa hieman itsestäni, here goes:Lempivärini: kyyhkynharmaa, ainakin sisustuksessa. 

Lempieläin: koira

Lempinumero:  5

Paras alkoholiton juoma: vesi

Facebook vai Twitter:  en innostu kummastakaan, näistä kuitenkin Facebook

Intohimoni:  lukeminen, hyvä ruoka, hyvät keskustelut, kirppikset, sisustaminen, valokuvaus... olen varmaan aika intohimoinen ihminen, kun näitähän riittäisi;)

Lahjojen antaminen vai saaminen: on ihanaa antaa lahja, jos tietää sen merkitsevän saajalleen paljon. Pidän itse lahjoista mutta kammoan yllätyksiä, naamastani nimittäin näkee liiankin hyvin, jos ei ollut mieleinen yllätys.

Mieleisin kuvio tai muoto: vinoneliö, eli salmiakkikuvio. 

Paras päivä viikossa: lauantai

Lempikukkani: Pioni ´Duchesse de Nemours´


Haaste menee eteenpäin seuraaviin blogeihin:


Ei mitään stressiä haasteen suhteen, toteuttakaa, jos jaksatte:)

Napsin tänään kuvia pitkin päivää ja tässä vielä meidän päivää kuvien muodossa
Toisella ulkoilulla kuvasin kasveja sen sekunnin, kun aurinko paistoi. Ihanaa, kun lumi sulaa.


12 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta! Tulin lukijaksi blogiisi. :)
  Onpa sulla puksipuu virkun näköisenä, ehkä nyt uskallan ostaa itsellekin. Toivottavasti saat vähän nukuttua, tuo valvominen on niin kamalaa.

  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Sulla on aivan ihana blogi! Bongasin tämän vasta eilen, (en muista kenen blogin kautta :/ ) mutta selailin jo läpi koko blogin, harmitti niin vietävästi kun loppui lukeminen kesken! :D Näin jo heti ulkoasusta että tää on jokin mikä nappaa, klikkaillaampas lukijaksi nyt kun muistan.. :D

  VastaaPoista
 3. Hyvvää huomenta kammarista ja lämmin kiitos haasteesta ! Ihana aamun piristys...Olenkin vastaillut näihin kysymyksiin jo jossain tuolla aikasemmissa postauksissa. Oikein kivvaa perjantaipäivää sinulle :)

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa Tuire! Puksipuut ovat jo toista talvea, varmaan pian peitän kun kevätauringossa vähän ruskettuvat. Tosi hienosti ovat kyllä talvehtineet. Kiitos lämpimistä sanoista:) tämä valvominen on kyllä "hieman" raskasta. Mukavaa viikonlopppua!

  Voi kiitos Viivi!! ja tervetuloa! Piristi kyllä kommenttisi näin aamusta:)Nyt on vielä enemmän intoa kirjoitella.

  Hyvää huomenta Lovviisa! Kiva että piristi, ajattelinkin, että voi olla tämä haaste jo osassa blogeissa pyörähtänyt:) Mukavaa perjantaipäivää sinnekin!

  VastaaPoista
 5. Minä myös kiinnitin heti huomiota puksipuuhun, pirteän näköinen! Millaiseen paikkaan olet sen istuttanut? Entä muistatko lajiketta? Mielelläni kokeilisin minäkin, jos kerran on talvehtinut noin hienosti!

  VastaaPoista
 6. Kanelia ja kardemummaa, lajike on yleisin eli buxus sempervirens. Ostin näitä neljä Honkkarista, kaksi isompaa ja kaksi pienempää, loppusyksystä 2010, maksoivat suurinpiirtein vitosen kappale ja siksi uskalsin kokeilla. Hyvin siis juurtuivat ja ovat talvehtineet. Paikka on talon länsipuolella pienessä rinteessä. Keväällä vaan pitää peittää, koska tuo paikka on aika aurinkoinen. Parempi olisi istuttaa hieman varjoisampaan. Uskallan näiden kokemusten perusteella suositella:)

  VastaaPoista
 7. Kiitos haasteesta! Vastaan ehdottomasti! :) Kuvien perusteella voisin istua teidän ruokapöytään :)

  Ihana pikkuturre!

  VastaaPoista
 8. Kaunis kiitos haasteesta, blogistani löytyy vastaukset kysymyksiin. :)

  Mukavaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
 9. Kiva haaste :) ja kivalta on myös päivä näyttänyt:) ps. mistä mahtaa olla hankittuna tuo ihana paita joka sulla on päällä? :)

  VastaaPoista
 10. Karoliina, hieno homma! Kiitos ja tervetuloa kylään;)

  Mä tulen vierailemaan, mukavaa viikonloppua Simm!

  Kiitos Jasmiina! meinasin sullekin tuon laittaa mutta katsoin että oot jo vastannut kaikkeen maan ja taivaan välillä:) Paita on Forever 21:sta, sopii tällaiselle kolmekymmppiselle;)

  VastaaPoista
 11. Kiitos haasteesta ♥ Palaan siihen ensitilassa! :)
  Aurinkoista alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 12. Hahha, blogger näytti tämän postauksen jostain syyst uusissa syötteissä x) Äskeisen viestin saa siis unohtaa! Hih, maanantaisilmät... Vuosi sinne tai tänne.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...