3/11/2012

Kirppislöytöjä osa 1

Meillä oli mukava viikonloppureissu ja tuli kierrettyä useampi kirpputori. Se tunne, kun löytää jotain kivaa, on aivan mahtava:) Ylipäänsä nautin huomattavasti enemmän kirpputoreilla kiertelystä, kuin ns. tavallisissa kaupoissa. Ikinä ei tiedä mitä nurkan takaa saattaa löytyä. Tässä nyt osa löydöistä:Turkoosi kippo 0,50€, Leivonnaiskirja 3€

Kerrostarjotin 3 €

Kynttelikkö 4€

Ihana nukkekotitalokirja, siis kirja, joka avautuu nukkekodiksi. Hinta vain 2€. Todella hienot yksityiskohdat! Pitää googlettaa, jos näitä olisi myös muunlaisia <3

7 kommenttia:

 1. Hienoja löytöjä! Itselläni on nykyään ihan sama homma, jo pelkästään kirppikselle menosta saa melkein perhosia vatsaan:) Ikinä ei tiedä millaisia aarteita saattaa löytää.

  VastaaPoista
 2. Ihania löytöjä olet tehnyt:) ja tuo kirja, todella kaunis, meillä ei kyllä sitä lapselle esille vielä voisi laittaa;)

  VastaaPoista
 3. OI, miten ihania löytöjä olet tehnyt ♥. Olisi todella kiva päästä jonnekin vähän isompaan paikkaan, jossa olisi useampia kirppareita ja lisäksi kirppishinnat. Meillä on täällä vain yksi eikä siellä jaksa usein käydä. Samat tavarat lojuvat pöydillä viikoista toiseen. Ja kun kerrankin löytää jotain kivaa, on hinta jotain ihan muuta kuin kirppishinta :o(
  Ja juu, siinä mielessä ollaan samanlaisia, että muakin kiinnostaa kirpparit enemmän kuin tavalliset kaupat ♥

  VastaaPoista
 4. Oletpa tehnyt hienoja löytöjä! Mä en löydä kirppareilta juur koskaan mitään, mut pitäis varmaan useammin käydä että kehittyis sellanen kirppari"silmä" :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kanelia ja kardemummaa, Jasmiina, Pirkkis ja Susu:)

  Mies sanoi, että muhun ei saa enää mitään kontaktia, kun astun kirppiksen ovista sisään. Mä olen ihan omissa sfääreissäni, kun keskityn siihen mitä on tarjolla:) Sama juttu kuin Kanelia ja kardemummalla, että melkein perhosia vatsassa kun pääsee tutkimaan.

  Jasmiina; en mäkään voi jättää tuota esille, muuten on satavarmasti joku kohta revitty...

  Sun kannatta Pirkkis tehdä kirpparikierros lähikaupunkeihin. Aina kun ollaan reissussa niin yleensä tsekkaan kirpparit matkan varrelta:)

  VastaaPoista
 6. Voi upea ja ihanuus mitä löytöjä!!! :-) Tuo kerrostarjoitinkin! Ihanuus! :-)

  VastaaPoista
 7. Kiitos Seija! Nyt oli onnistunut kirppisreissu ja tosiaan tuossa on vain osa:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...