3/24/2012

Kylpyhuone & Sauna


Näin lauantain kunniaksi sauna-postaus. Oikeastaan haluaisin mielipiteitä/kokemuksia kosteidentilojen pintakäsittelyaineista. Meidän kylpyhuoneessa/saunassa on kuusipuupinnat ja ollaan hieman mietitty, jos käsiteltäisiin katto ja listat kuultavanvalkoisella mutta saunanpuolella ei oikein osata päättää mitä tehtäisiin. Lauteet ja kiuas-seinä voisivat olla tummemmat mutta entäs muut seinät? Haluaisin säilyttää kotoisan tunnelman mutta ilmettä olisi kiva raikastaa. Mielipiteitä ja kokemuksia sekä linkkejä kuviin otan ilolla vastaan:)


Tässä muutamia kuvia tiloista:
Tässä muutama kuva, jotka netistä bongasin: 

Tämä on ehkä liian tumma, 
ainakin koko saunaan 
 
rakentaja.fi


puunmaailma.koskisen.fi

Tässä puolestaan on ihan kiva kontrasti, ehkä kuitenkin hieman liikaa tummaa pieneen saunaan. 
Hauskaa launtai-iltaa!


7 kommenttia:

 1. Kaunis kylppäri ja sauna teillä! Oikein viihtyisän näköistä! :)

  Me laitettiin Supi saunasuojalla sauna tuon väriseksi kuin tuossa ylemmässä kuvassa ja tykätään tosi paljon! Ei ole ollenkaan liian tumma, vaan tosi tunnelmallinen ja kaunis. Ja meidän sauna on siis pieni. Mutta tää on toki vain oma mielipiteeni, ehkä kannattaa kokeilla pienemmälle alueelle ensin? :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Jenni! Ehkä tuomitsin tuon ensimmäisen kuvan liian nopeasti:) Kiva kuulla että näyttää livenä hyvältä! Varmaan aloitetaan tuolla sävyllä kiukaan takaa. Onko sulla muuten kuvia? kävin katsomassa sun blogista, enkä ainakaan heti löytänyt:)

  VastaaPoista
 3. Eipä kestä! :) Kuvia ei valitettavasti ole, oon jotenkin odottanut tuota kylppäri/saunapostausta siihen, kun saataisiin vikat valaisimet paikoilleen. Ja kylppärirempasta pian kaksi vuotta, että... ;D Mutta täytynee varmaan ottaa niitä kuvia ja tehdä juttu. :)

  VastaaPoista
 4. Vitsit tommonen oiikein leveä suihku olisi niin mahtava ! Yleensä kun joutuu jäätymään sen pienen suihkun alla kippurassa että edes vähän osuu vesi joka paikkaan :D muutenkin ihana kylppäri!

  VastaaPoista
 5. Kiva aihe, mulla olis nääs myös aikomus petsailla sauna. Pieni on meilläkin joten jään innolla odottamaan kommentteja.

  VastaaPoista
 6. Moi.

  Kiitos haasteestasi, poimin sen mukaani kunhan joudan:). Tuo alempi saunakuva on kivannäköinen. Pintakäsittelyistä en kyllä osaa sanoa mitään. Olikohan viimeisessä Suomela lehdessä jotain juttua jostain Stucco käsittelystä kosteisiin tiloihin...

  VastaaPoista
 7. Jenni, odotan siis sitä saunapostausta, do it;)

  Viivi, kiitos! Tuo yläsuihku on ihan kiva mutta mies kyllä lähinnä käyttää sitä. Musta tuntuu ,että se vesi jo ehtii kylmetä matkalla ja itse olenkin tuon perinteisen kannattaja :)

  Outi, ei näitä kommentteja nyt niin hirmuisesti tullut, joten odotetaan
  Jennin postausta ja sä reippaana saat tehdä teidän saunan ja jos se on hyvä niin mä teen meidän;)

  Anis, hieno homma! Ei stressiä haasteen suhteen! Pitänee vielä perehtyä tarkemmin tähän saunan käsittelyyn...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...