3/14/2012

Pink is my favorite color

Tässä ihanassa kevätauringossa tekee mieli katsella herkullisia värejä ja mikäs sen herkullisempaa kuin vaaleanpunainen:) Tein pienen vaaleanpunaisen kuvakollaasin, muutama kuva on lainattu vanhemmista postauksista, suurinosa napsittu tänään. Kangaskukat ovat omaa tuotantoa. Kirppislöytö kynttilänjalkakin pääsi mukaan I love it! Mikä väri saa teidät hyvälle tuulelle?

Kuvat Alexandra


~ Happy Pink Wednesday ~

8 kommenttia:

 1. Hieno kuvakollaasi!
  Itsekin pidän pinkistä ja vaaleanpunaisesta. Se jos mikä saa hyvälle mielelle. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Minttu! Kummasti ovat taas hempeät värit alkaneet ihastuttaa kun on noita pikkuprinsessoja kotona:)

  VastaaPoista
 3. Pinkki on kestosuosikki ja keltainen on tullut nyt keväällä. Siitä tulee todella hyvälle tuulelle.

  VastaaPoista
 4. Minä taas olen kammonnut ihan pikkutytöstä asti pinkkiä ja vaaleanpunaista. Muistan, että ala-asteella kaikkien kavereiden lempiväri oli tietysti vaaleanpunainen ja minun sininen... :D Turkoosi ja petrooli ovat ehkä niitä kauneimpia sävyjä ja saavat minut hyvälle tuulelle. Nyt keväällä tietysti myös se vihreä, joka tuo väriä valkoisen lumen keskelle! Puutarhassa ja kukissa menettelevät kyllä kaikki värit keltaisesta siihen vaaleanpunaiseenkin. :)

  VastaaPoista
 5. ihana kollaasi, sama väri täälläkin miellyttää myös kaikki pastellit. En edes tiennyt että jossain sisälläni oli kaipuu vaaleanpunaiseen ennen kuin tyttöni syntyi :D

  VastaaPoista
 6. Kyllä vaaleanpunainen ja vanha roosa saa hyvälle tuulelle:) joskus jos kaipaa ekstra piristystä niin kurkitaan keltaista:)

  VastaaPoista
 7. Oi ihanaa pinkkiä!! Tykkään! Itsekin keräilen usein pinkkejä juttuja kokonaisuuksiksi pöydille. Limen vihreä on toinen minun heikkous :) Ne on niin pirteitä ja iloisia värejä! Välillä sitten kyllästyn ja raivaan kaikki kaappiin, mutta se yleensä kestää vain hetken :)

  VastaaPoista
 8. Jarna ja Jasmiina keltainen on varsinkin keväisin aivan ihana...voisi harkita seuraavaksi keltaista kollaasia:)

  Simm, minäkin "inhosin", erityisesti sisustuksessa, kaikkea vaaleanpunaista ja pinkkiä, kunnes sain nuo tytöt. Sitten lähti homma käsistä:) Turkoosi on kyllä myös yksi minun suosikki.

  Darkangel1981, kiitos! ja sama homma täällä:)

  Karoliina, minullakin pinkki on yleensä yhdessä paikassa kokonaisuutena. Lastenhuoneessa löytyy all over the place, mutta muualla harkitummin. Lime on kanssa ihana, niin väri kuin hedelmä:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...