3/20/2012

Piristysruiske

Yksi sellainen tänne kiitos! Täällä on hieman väsyneet tunnelmat, meidän neiti 4kk nukkui aiemmin täydet yöt mutta nyt vain sätkii ja hyörii. Olen tottunut kestämään väsymystä (kiitos kaksosten) mutta nyt alkaa valvominen  vaatia veronsa. Aamulla kaksoset heräsivät 5.45 ja kun sain itseni pystyyn sanoi toinen neiti kolme vuotta, että äiti on mörkö:) Varmaan piti kommentti ihan paikkaansa, ainakin peilistä katsoessa takaisin tuijotti aika ilmestys.

Valitukset sikseen, otin muutamia kuvia, ei nyt sinäänsä mitään tiettyä teemaa, lähinnä pirteää keväistä tunnelmaa yritin tavoittaa.


 Melkein voisi luulla, että on kesä, kun ikkunasta katsoo

 


 Oliivi pääsi jo ulkoilemaan


5 kommenttia:

 1. Ihana oliivi! <3 Mä onnistuin tappamaan meidän oliivin, kun unohdin sen parvekkeelle syksyllä reissun ajaksi... Nyt odotan kovasti koska saan uuden parvekkeelle. :) Ne vaan on niin ihania!

  VastaaPoista
 2. Kaunis oliivi ja ihania kuvia muutenkin:)

  Kyllä itselläkin pientä väsymystä on havaittavissa aina näihin aikoihin, juurikin kun kropalla on sellainen olo onko nyt talvi vai mikä..ja näihin aikoihin tulee aina hirveä halu ulkomaille aurinkoon piristymään :)

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia ja niin ihanan keväiseltä näyttää! Teillä on kaunis keittiö. Tuollainen keittokirja teline ois kiva ja nuo vaa`at!

  Tsemppiä unitaisteluihin! Jospa unet kääntyisi takaisin ennalleen pian!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Jenni! Otin tämän sisälle vasta lokakuussa, ensimmäiset pakkasetkin oli jo ollut. Oli ihan hyvässä kuosissa silti..Toivottavasti saat pian uuden, puutarhamessuilla on varmaan taas edullisesti noita:)

  Jasmiina, kiitos! Olisi kyllä kiva vaihtaa maisemaa hetkeksi:) Varmaan mullakin lisänä jonkinmoista kevätväsymystä.

  Kiitos paljon Karoliina!!:)Tuo teline on Kodin Terrasta ja oli tosi edullinen. Vaakoja etsin monta vuotta, nuo löytyi sitten ihan perätysten kirppiksiltä:) Toivottavasti tuo on vaan joku lyhyt kausi tuolla pikkuisella...

  VastaaPoista
 5. Hyvä tietää, että oliivipuu ei pientä pakkasta säikähdä! :) Blogissani on tunnustu sinulle! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...