3/13/2012

Teippailua

Olen katsellut Teippitarhan teippejä sillä silmällä jo jonkin aikaa. Mielessä oli muutamia projekteja joihin niitä halusin testata ja täytyy todeta, että aika monikäyttöisiä teippejä ovat. Tilasin näin aluksi viisi teippirullaa, joista  neljä oli masking-teippejä ja yksi oli kiiltäväpintainen teippi. Masking-teippi oli mukava käytössä, koska se muistutti olemukseltaan maalarinteippiä ja oli siis helppo katkaista ja käsitellä sekä helppo irrottaa.

Tein tuossa muutama postaus taaksepäin (täällä) lastehuoneeseen kirjain-taulun, johon halusin jotain ekstraa ja askartelin teippejä käyttäen bambin ja pupun. Tein ensin bambin ja totesin, että kartongista kannattaa leikata aluksi kuvio ja vetää teipit kuvion päälle ja leikata reunat pois, joten pupu onnistui hieman paremmin:) Bambi-kuvioon piirsin keltaiset ääriviivat, jotka näyttävät näin livenä kivalta lilan kanssa. Kuvassa näyttävät ehkä vähän hassulta.Lapset vetivät teipistä pitkän pätkän aivan myttyyn, kun silmä vältti. Kieputtelin myttyä rullalle ja lopputulos näytti melkein kukalta ja tein sitten "kukasta" siistimmän version. Kukka on tehty teippiä kiertämällä ja taivuttelemalla ja taivuteltu teippi on vain käännetty spiraalille, aluksi tiukemmin, lopuksi löyhemmin.Tein taululle kaveriksi pupu ja perhoset-taulun samalla tekniikalla, myös paspartuuri on teipattu.

Teippasin vielä lopuksi kynäpurkit ja muutaman paketointimateriaalina olleen teipinpätkän käytin valokuvatauluun. Irtosivat aivan siististi kartongista ja näyttävät pysyvän hyvin magneettimaalinkin päällä:)Tänään on siis teippailtu aikas ahkerasti:) Seuraavaksi ajattelin tilata kangasteippejä, ehkä tämän ja lastenhuoneaskarteluihin nämä Liisa ihmemaassa- teipit on aika söpöjä. 

... nyt pitää mennä levittämään kolmatta koneellista pyykkiä, todellisuus kutsuu:)2 kommenttia:

  1. Voi kiitos:) Ihana kun joku arvostaa, mieheen ei oikein uponnut mun askartelut...pitäis vissiin tehdä jotain yleishyödyllistä..;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...