4/11/2012

Kirppistelyä part 2

Mainitsin tuossa edellisessä postauksessa reissussa tehdyistä ostoksista ja tässä nyt muutamia. Vanha hattuhylly kustansi 13 € ja mies harasi kovasti vastaan mutta ostin silti ja uskon, että tuosta saa maalaamalla oikein siistin. Täällä Etelä-Suomessa olen törmännyt vastaavan tyylisiin ja ovat maksaneet usein yli 30 €. Tämä yksilö on vielä aika suuri ja mikään ei paikka ei heilu, kaikki koukutkin ovat tukevasti kiinni. (Minulla taisi jäädä perustelumoodi päälle, näillä sanoilla yritin miestäkin vakuuttaa;)) Maalaisinko valkoiseksi vai harmaaksi? sijoituspaikaksi ajattelin kodinhoitohuonetta, joka on aikalailla valkoinen.


Olen etsinyt pinnasängyn viereen pientä lamppua ja nyt löysin oikein todella siistissä kunnossa olevan vanhan lampun, hintaa oli 10€.


Kirppikseltä ostin myös pienen korin sinkkikippoineen, taimia varten, maksoi 2,50€ ja ruokakaupasta bongasin liitutaulunimikylttejä (2,50€/kpl) näitä lähti mukaan kolme ja tarkoitus on tökätä nämä terassille yrttiruukkuihin.Tällaista täällä, mukavaa päivänjatkoa ja tervetuloa uudet lukijat <3!

10 kommenttia:

 1. Ooh, mitä löytöjä! Mä niin ihastuin tuohon yrittikippokoriin! Aivan ihana! Vastaavanlaista ihastelin Plantagenissa, hinta vaan oli eri. ;) Muutkin löydöt on tosi hienot! Tulee upea tuosta hattuhyllystä maalaamalla (itse yllättäen maalaisin valkoiseksi... :D). :)

  VastaaPoista
 2. Tosi hieno naulakko. Ihan oikein teit kun poistit sen =D. Mä maalaisin sen varmaan kevätinnossani turkoosiksi tai vaalenpunaiseksi. Mutta kyllä harmaa ja valkoinen kuulostavat molemmat ihanilta =)

  VastaaPoista
 3. Ihana naulakko! pakko kompata ylläolevaa että mullakin se tulisi sudittua kevät innostuksissani turkoosiksi :D taimet ne kasvaapi täälläkin jo hurjaa vauhtia :)

  VastaaPoista
 4. Toi naulakkohan oli käytännössä ilmainen. Aivan ihana oli minkä värinen tahansa. :)

  VastaaPoista
 5. Voi ihana nuita löytöjä, ja todella halpoja! :-) Itse ei nyt kirppari kierroksilla ole löytynyt m i t ä ä n kivaa, ei edes vähän kivaa! :-D Mutta sen aika tulee taas :-)

  VastaaPoista
 6. Vasta nyt ehdin vastailemaan, kiirettä pitää:)

  Jenni, tuo kippo oli kyllä super halpa. Varmaan vetäisen tuon hyllyn valkoiseksi...yllättäen;)

  Tuo oli pakko ottaa mukaan:) mietin itsekin turkoosia mutta voi olla että tosiaan päädyn valkoiseen.

  Jasmiina, taimet on kyllä venähtäny oikein kunnolla:)

  Kiitos nasba! joo oli kyllä minunkin mielestä tosi halpa.

  Kiitos Seija! voi että, eikö mitään ole löytynyt... välillä kyllä tuntuu ettei löydä mitään ja välillä vois ottaa kaikki mukaan...

  VastaaPoista
 7. Huomasin, että olit liittynyt lukijakseni ja tulin heti vastavierailulle :)
  Aivan ihania löytöjä. Naulakko on kyllä mahtavin ♥
  Niin .... ja taidanpa klikata itseni lukijaksesi ♥

  VastaaPoista
 8. Siis voi miten halvalla olet löytänyt tuon hyllyn..se on hieno :).

  VastaaPoista
 9. Siis ihania löytöjä ja vielä edeullisesti!
  Maalaa harmaalla tuo hylly, siitä tulisi ihana:)

  VastaaPoista
 10. Siis ihania löytöjä ja vielä edeullisesti!
  Maalaa harmaalla tuo hylly, siitä tulisi ihana:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...