4/05/2012

Lorukirjan uusi elämä

Tämä on ajastettu postaus, ollaan pienellä pääsiäisreisulla Länsi-Suomessa. En viitsinyt ottaa läppäriä mukaan, joten muutama postaus tulee nyt ajastettuna ja mahdollisiin (toivottaviin:)) kommentteihin vastailen vasta ensi viikolla. Postauksen ajastamisesta vielä, että tätä kirjoittaessani totesin olevani varsinainen blondi, halusin testata ajastuksen toimivuuden etukäteen tätä edeltävällä postauksella ja ihmettelin miksi postaus tuli julki heti vaikka olin ajastanut julkaisun vasta iltapäivälle. Oikein monta kertaa kokeilin kunnes tajusin, että olin laittanut julkaisun samalle päivälle 2 ap, eli kahdelta aamuyöllä. Voi hyvää päivää, onneksi sentään tajusin virheeni;)

Nyt itse asiaan, eli äitiyspakkauksessa 2009 oli Tittamari Marttisen ja Anne Peltolan Iloinen lorutoukka -kirja. Meillä kirjoja on kaksi, kaksosista olisi itse asiassa saanut kolme äitiyspakkausta (kolmosista saisi kuusi pakkausta). Siinä olisikin postista roudattavaa, kun eivät mitään ihan pieniä lootia ole... no nyt meni taas ohi aiheen. Eli kirjoja on kaksi, koska otimme aikanaan kaksi äitiyspakkausta. Ihan pieninä tytöt tykkäsivät järsiä kirjoja, ovat siis todella paksua materiaalia. Olin laittamassa huonommassa kunnossa olevaa kirjaa pois ja katselin vielä Anne Peltolan kuvituksia, jotka ovat todella kivoja! Halusin hyödyntää kauniit kuvat jotenkin. Kuumailmapallossa on ihana loru, joten otin koristeen teemaksi unen. Leikkasin teemaan sopivat kuviot irti (vaatii kunnon sakset) ja yhdistin kuviot langalla. Mustavalkoinen paperi tuli kuvioiden taustapaperiksi ja lanka on liimattu kuvion ja taustapaperin väliin.Tästä tuli vauvan sängyn viereen ihan suloinen koriste,
kannattaa siis miettiä kaksi kertaa ennen kuin jotain heittää pois:)


5 kommenttia:

 1. Oi kuinka ihanan blogin löysinkään, jään lukemaan!!

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva idea, ihanan näköinen koriste! Ja ilahduttaa varmasti sängynpäällä, sekä helpottaa muistamaan lorun, jos nukuttajana toimii joskus muu kuin äiti tai isä. :) Meiltä löytyy muuten sama kirja. ;)

  VastaaPoista
 3. Meilläkin on tuo samainen kirja äitiyspakkauksesta saatu ja sitä on tykätty lukea. Hauska idea laittaa tuo kuva sängyn viereen!

  Oikein hyvää ja rentouttavaa pääsiäisen aikaa teille!

  VastaaPoista
 4. Ei voi kun ihastella kun sinulla on niin ihania ideoita aina! :-) Mukavaa pääsiäistä! :-)

  VastaaPoista
 5. Kiitos ja tervetuloa Pampuliina!

  Kiitos Jenni! Tuo on kyllä ihana loru ja hyvä tuosta kenen tahansa lukaista:)

  Kiitos samoin Minttu!

  Kiitos paljon Seija ja mukavaa pääsiäistä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...