4/18/2012

Piristystä lastenhuoneeseen

Olen yrittänyt pitää ylimääräisen tavaran haalimisen minimissä, koska tätä "romua" riittää vaikka muille jakaa. Nyt kuitenkin sorruin ja H&M:n tilaus tuli tehtyä ja ihan nappiin taisi vaihteeksi mennä. Tilasin tyttöjen huoneeseen pari tyynyä, erityisesti siilityyny ihastutti. Pyöreä tyyny taas oli niin edullinen, että oli ihan pakko tilata:) Edellinen lause pätee myös istuintyynyihin, jotka tilasin matka-arkun päälle. Lapset tykkäävät tuossa istuskella ja kun hintaa tyynyllä oli 2,95€, niin olihan ne nyt tilaukseen laitettava.

9 kommenttia:

 1. Onpa suloiset tyynyt! :) Ja muutenkin ihana huone tytöillä! :)

  VastaaPoista
 2. Hehee. Juuri postasin mun olkkarin uusista H&M tyynyistä. Ja arvaa katsoinko tuota siiliä ja pyöreää myös tytön huoneeseen! Nyt kun näen siilin käytössä, tuli harmitus kun en itse sitä tilannut. Hö.

  VastaaPoista
 3. Ihanat tyynyt ja kaunis huone muutenkin! Tilasin samaisen pyöreän tyynyn meidän neidin sänkyyn, mutta väri ei (valitettavasti) ollutkaan oikea, joten tyyny lähti palautukseen, olisin siitä kyllä tykännyt kovasti. :)

  VastaaPoista
 4. Lovviisan kammarista poikenneena ja lukijaksi heti jääneenä toivottelen aurinkoista päivää. Ihana tyyny ihastelin samaa siilityttöstä.
  Ilona

  VastaaPoista
 5. Ihania tyynyjä, varsinkin tuo siili :) täytyypikin mennä tutkimaan H&M:n valikoimaa!

  VastaaPoista
 6. Kiitos Siina:)

  Inka, pistät vaan uutta tilausta kehiin. Mun alkoi tekemään mieli harmaata versiota tuosta pyöreästä, kun näin sun postauksen:)

  Kiitos Jenni! Meillä on kyllä lastenhuoneessa värien puolesta sellaista sillisalaattia, että kaikki sävyt hyväksytään;)

  Näinhän se menee Lovviisa:)

  Voi kiitos Ilona, tervetuloa ja aurinkoista päivää sinnekin!!

  Kiitos Jasmiina! Nyt oli paljon kivaa edullisesti, taidan tilata vähän lisääkin:)

  VastaaPoista
 7. tulee kyllä itseasiassa ostettua se hienompi-pakkauksellinen vaihtoehto, vaikka maksaisi vähän enemmän :) ei nyt tietenkään mitään monien eurojen eroa saa olla..

  ja ihana tuo siilityyny!

  VastaaPoista
 8. Nätit tyynyt! Ihana tuo puusänky ja lipasto!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...