4/19/2012

Pretty to use Arkisissakin tuotteissa on kiva ostaa esteettisesti miellyttävä vaihtoehto ja onneksi nykyään panostetaan ulkonäköön, jopa kulutushyödykkeiden osalta. Ilokseni löysin marketista kauniin hammasharjan ja söpöt hammastahnat lapsille. Hammasharjoja ja tahnatuubeja saa tuijotella päivästä toiseen, joten on kiva, kun niissäkin on valinnanvaraa myös ulkonäöllisesti. Oxygenol hammastahnoissa isona bonuksena kotimaisuus, kyllä meilläkin osataan! Tosin aina ei voi voittaa, alla olevat valittiin ihan tyttöjen toivomuksen mukaan. 
Kivasti tököttävät tuossa peilissä;)Kuinka paljon kiinnitätte huomiota tuotteen ulkonäköön arkisemmissa ostoksissa?


Aurinkoista torstai-iltaa!
11 kommenttia:

 1. No niin kaikessa, nimimerkillä elämän esteetikko :)

  VastaaPoista
 2. En kyllä ihana kaikessa, mutta aika monessa. Ja jos vaan sattuu tulemaan vastaan nätissä purkissa, niin se on iso plussa. Tykkään myös ostaa alusvaatteet putiikissa, missä ne pakataan silkkipaperiin. Luksusta =D

  VastaaPoista
 3. Kyllä se on aina plussaa, jos jotain arkituotetta saa nätissä pakkauksessa, jotenkin se piristää erilailla. :) Välillä oikein harmittaa, että esim. pesuaineet eivät ole meillä näkösällä, kun ovat niin kauniissa purkeissa (meillä käytössä Maison Bellet). :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä sitä tykkää että arkisetkin ostokset miellyttää silmää :-) Tuovat kumminkin nekin iloa! :-)

  VastaaPoista
 5. Kyllä arkituotteiden ulkonäössä olisi paljon kehittelemisen varaa. Ostaisin mielelläni kauniita vaikkapa vanhahtavia tai valkoisia romanttisia purkkeja ja pulloja, jos sellaisia vain löytyisi...
  Mukavaa perjantaita♥

  VastaaPoista
 6. Söpöt:) myy tahna löytyy meiltäkin :) mä kiinnitän toki huomiota kaikkeen minkä tiedän tulevan esille, mutta juurikin hammastahnat jne löytyy meiltä peilikaapista mutta aina tulee kuitenkin valittua se söpöin;)

  VastaaPoista
 7. Ihania nuo hammastahnatuubit ja harja! Tosi kivaa että on tullut noin söpöjä vaihtoehtoja tavallisille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riitta Sinikka, eikö olekin:) pienissäkin asioissa piristää kummasti. Huomasin kommentin jostain syystä vasta nyt, niin vastauskin tulee myöhässä..

   Poista
 8. Lovviisa:)

  GardenianKati, kyllä sitä varmaan automaattisesti katsoo pakkausta, jos hinnat ovat samaa luokkaa. Täytyy myöntää, että harvoin ostan alusvaatteita alan liikkeistä, yleensä menen H&M-linjalla:)

  Jenni, Maison Belleissä on kyllä niin kauniit pakkaukset. Meilläkin on muutamia ja "vahingossa" jäävät usein näkösälle.

  Niinpä juuri Seija, arkeenhan sitä iloa erityisesti kaipaa!

  SisustEllen, monessa asiassa suunnittelu on toki vielä lapsenkengissä, mutta ainakin suunta on oikea:)
  Mukavaa viikonloppua!

  Jasmiina, meillä on lasiovi tuossa kaapissa, joten kaikki on esillä ja näin tulee entistä enemmän katsottua pakkauksia, tuo Myy on kyllä söpö:)

  VastaaPoista
 9. Mulla tulee osteltua vähän liian usein turhia arkipäivän ostoksia ulkonäön takia vaikka kotona jo kyseinen juttu olisikin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän takia meillä saa mies käydä kaupassa:)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...