4/12/2012

Prinsessat


Meidän tytöillä on tällä hetkellä prinsessakausi menossa, ollut kyllä jo jonkin aikaa, joka ikinen päivä pitää saada mekko päälle ja välillä meinaa olla omat hermot koetuksella, kun molemmat haluavat saman rimpsuhirvityksen:) Edellisellä viittaan ylläolevaan mekkoon, joka on pienen tytön silmään ilmeisesti vastustamaton. Hörhelöä löytyy vaikka muille jakaa, niin helmasta, kuin rinnuksistakin.  

Tänään katselin lasten kesävaatteita ja molemmat neidit toivoivat, että jos saisi jotain kimaltavaa. Ou nou, mistä ne on tuon keksineet, pikainen vilkaisu omaan vaatetukseen; harmaat housut, harmaa neule, valkoinen toppi ja valkoiset sukat. Ehkä oma värittömyys on aiheuttanut vastareaktion, who knows. Pitää nyt varmaan mennä etsimään "jotain kimaltavaa" saavat lapset loistaa kesällä kilpaa auringon kanssa ja itse pidän arskat tiukasti silmillä;)
Mites muilla vanhemmilla, pitääkö stereotypiat paikkaansa?

10 kommenttia:

 1. Se tuo kirlanterien metästys kulukee sykleissä...Nyt kun kohta viiskymppiä tullee täytee niin taas ja jälleen erittäin ajankohtaista ja kiinnostavaa :)

  VastaaPoista
 2. Lovviisa, alkoi tuo sinun kommentti niin naurattamaan=) Paree varmaan säästää tiarat myöhempää käyttöä varten;)

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa aika tutulta, meillä vasta harjoitellaan pynttäytymistä, mutta vaikuttaa siltä, että pian on äidin turha enää valita vaatteita valmiiksi... :D

  VastaaPoista
 4. Alexandra, olet lukenut säännöllisesti blogiani, niin voit itse tehdä johtopäätökset =D

  Kimaltelevat rimpsuprinsessathan ovat ihania ♥

  VastaaPoista
 5. rimpsua sen kyllä olla pitää :D <3

  VastaaPoista
 6. Odota vaan Jenni, kohta se alkaa...;)

  Jarna, joo tein johtopäätökset:D Teillä on vaan niin kauniita mekkoja!

  Niin mustakin alkaa tuntumaan Jasmiina:)rimpsua lissää...

  VastaaPoista
 7. Ihania rinsessoita keijukaissiivin :O) <3!! Meillä leikitään vaan autoilla ja legoilla ja ajellaan mönkijällä, ei yhtään tyttöjen juttuja, blaah :O)

  VastaaPoista
 8. Voi Minna, vaihdetaan hetkeksi;)

  VastaaPoista
 9. Oi oi siellähän on samanlainen pinkkipitsirimsuröyhelömekko kuin minun kaapissani säilössä omilta lapsuusvuosilta ;D Ja siskolla oli samanlainen! Oltiin muuten nätti pari kun molemmilla kaks pitkää lettiä ja tuollaiset mekot päällä! :DDD
  Minä ihan kovasti odotan että päästään tytön kanssa leikkimään prinsessaleikkejä.. hmm pitäisikin tilata posliininen teeastiasto.. :D Ja kuitenkin käy niin että minun tyttöä kiinnostaa vaan autot :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...