4/24/2012

Sataa sataa ropisee

Minä nautin sateisesta ilmasta, jos se ei kestä viikkoja ja jos on kyseessä kevät tai kesä. Olipas paljon ehtoja:) Näin kesän kynnyksellä muutama sadepäivä antaa mukavasti kasvuvauhtia talviunistaan heräileville kasveille. Lapset puolestaan rakastavat vettä, sataa sitä sitten taivaan täydeltä tai lillii lätäköissä. Tytöt ovatkin tänään leikkineet vesisateessa ja minä olen yrittänyt repiä rikkaruohoja kukkapenkeistä. Tässä vaiheessa on vielä helppo siivota penkkejä, ennen kuin kasvukausi käynnistyy toden teolla.
Ritarinkannukset ovat jo hyvässä kasvussa, esikasvatin taimet viime vuonna
siemenistä.

Vuorenkilpi oli joskus mielestäni "mummojen kasvi", nykyään on melkein suosikkini.
Rikkaruohot eivät pahemmin kasva ympärillä ja ensimmäiset kukat ovat jo nupuillaan ja
niistä saa nauttia koko kasvukauden ajan:)
Tällaisia sadepäivän kuulumisia:)
6 kommenttia:

 1. Takka on yllättävän ihana vielä tässäkin vaiheessa vuotta. Ei haittaa tuo vesisade, kun meillä sisällä sairastetaan. Sulaapahan nuo viimeisest lumetkin nopeammin. Hirveä hinku olisi pihalle nyppimään rikkaruohoja =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Takasta on yllättävän paljon iloa, tosin kamalasti roskaa kulkeutuu puiden mukana. Voi teitä:( Onneksi lapsilla menee flunssat sun muut aika nopeasti ohi. Rikkaruohojen nyppinen on kyllä parasta terapiaa:)

   Poista
 2. Onpa ihania alkuja pihassa! :) Ja pieni sade ei tosiaan haittaa, kunhan ei päiväkausia kestä. :) Voi, olispa meilläkin takka! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos=) Takka on kiva, minä haluaisin sun vihervitriinin;)

   Poista
  2. Tehdäänkö vaihtarit? :D

   Poista
  3. Joo:) Oota mä kerron miehelle pikku muutoksesta;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...