5/13/2012

Hyvää Äitienpäivää!

Aamupalat on nautittu ja teen pikaisen postauksen ennen kuin lähdetään kyläilemään. Aamupalaa ei tullut sänkyyn asti mutta mies muisti kun viime viikonloppuna puhuttiin, että olisi kiva syödä pannukakkuja Amerikan tyyliin. Hän oli ostanut ja jemmannut muutamia tarpeita ja kun nousin sängystä odotti pöydällä Ginger Ale, kahvi ja pannukakut vaahterasiirapin kera. Jälkien korjaus nyt taisi kyllä jäädä minulle:)


Olipa hän kaivellut lehtipinoista vanhoja sisustuslehtiäkin, tässä muutama kuva Country Homes and Interiors-lehdestä (British Edition), en tätä lehteä muistanutkaan, on pari vuotta vanha ja olin säästänyt sen osin alla olevien kuvien vuoksi.
Aurinkoista ja ihanaa päivää kaikille!

8 kommenttia:

 1. Pieni muistaminen on äitienpäivänä kivaa ja minä nautin tällaisista kotikutoisista jutuista eniten. Hyvin hoidettu sun mieheltä =)... Ja joskus se juttu voi olla ajatuksella kaivettu vanha sisustuslehti. Mäkin haluun pannareita!!! =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pannarit on parhaita:) Mun mies osaa joskus yllättää:)

   Poista
 2. Ihanaa tunnelmaa näissä muistamisissa :)
  Äitienpäivähaleja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! harmi kun pääsin vasta nyt vastailemaan... nettiyhteydet tökkii pahasti.

   Poista
 3. Ihanaa, että miehesi oli muistanut toiveesi :)
  Onnellista äitienpäivää!

  VastaaPoista
 4. Voi, olipa ihanaa muistamista mieheltä ja lapsukaisilta! <3 Kelpaisi noin herkulliset letut minullekin tai valmis aamupala ylipäätään! ;) Ja tuollaiset sisustuslehdet, joiden olemassaolon on unohtanut ja joissa on jotain ihanaa, ovat ihan parhaita yllätyksiä. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...