5/27/2012

Ihana Fiskars

Päätettiin aamupalan jälkeen ajella Fiskarsiin jätskille, täältä ajaa sinne noin puolessa tunnissa, joten on helppo lähteä aivan extempore. Jos työmatkoilla ei olisi väliä, niin asuisin mieluusti Fiskarsissa, luonto ja kaikki yksityiskohdat ovat niin kovin kauniita. Ei tarvitse pahemmin ulkomaille kaipailla, koska ihan omilta nurkiltakin löytyy kaikkea kaunista katsottavaa. Monelle Fiskars varmaan onkin tuttu mutta jos ei ole tullut käytyä, niin suosittelen.


Suloisia, joskin melko tyyriitä kauppoja vieri vieressä. Joen varrella on paljon mielenkiintoista nähtävää.


 
Yllä olevassa butiikissa poikettiin ostamaan luomuleipää sekä muutama täydennys Clipper-varastoihin. Torilta ostettiin yrttejä.


Piparminttu, kirveli sekä sitruunamelissa saavat olla toistaiseksi sisällä virkistämässä. Harvoin olen törmännyt näin komeisiin  yksilöihin! Kyllä nyt omat kasvatuksett hieman kalpenee näiden rinnalla:) 
Aurinkoista sunnuntain jatkoa!

9 kommenttia:

 1. Voi, ihanan näköinen paikka, en ole Fiskarsissa käynyt, se puute pitäisi kyllä korjata! Tosi suloiset nuo yrttipurkkisi, ovatko ne GG:ia? Ihanat! <3

  Aurinkoista sunnuntain jatkoa! :)

  VastaaPoista
 2. Suosittelen käymään, jos edes kotuullisen lähellä asut! Yrttipurkit on itse asiassa Jyskistä, ne onkin varmaan paras ostos mitä olen sieltä tehnyt;)

  Kiitos samoin!!

  VastaaPoista
 3. Vierailin Fiskarsissa joskus useinkin kun ystäväni asui siellä. Näyttää muuttuneen aika paljon niistä ajoista, elävämmäksi. Se on tosiaan vähän kuin ulkomailla olisi. Laitetaanpa korvan taakse kesäretkikohteena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole tosiaan tyypillinen suomalainen paikka, me tavataan käydä kesäisin useastikin:)

   Poista
 4. Ah, kauniin näköistä! Muistaakseni olen kerran vieraillut Fiskarssilla nuorena, kuvista päätellen käymisen arvoinen paikka.

  Hyvää alkavaa viikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin ja on tosiaan käymisen arvoinen paikka!

   Poista
 5. Oi, ihania kuvia! Fiskars on ollut kesälomalistalla jo pitkään, mutta aina se vaan on jäänyt. Nyt pitää kyllä ryhdistäytyä!

  VastaaPoista
 6. Oi oi, kun näyttää ihanalta, mainio kesäkohde! ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...