5/17/2012

Retroa kirppiksiltä

Onko teillä tiettyjä juttuja mitä aina tsekkaatte kirppiksiltä? Minä katsastan aina paistolastat ja juustohöylät. Sellaiset 50-luvun tyyliset. Noin yleisesti ottaen minulla ei ole sen suurempia intohimoja retrokuoseihin tai retrokalusteisiin. Smegin jääkaappi toki on ikuisella toivelistalla. Sellainen olisi täälläkin mutta miehen mielestä sinne ei mahdu tarpeeksi elintarvikkeita, joten en sitten onnistunut aikanaan ylipuhumaan. Lapsilla sentään on leikkikeittiössään (linkki vanhaan postaukseen)hieman retrohenkeä. Alla nyt muutamia löytöjä, osa oli pesukoneessa. Mies onnistui sulattamaan tuosta turkoosista kahvan ja kyllä ärsytti, koska se oli aivan priimakunnossa ennen vahinkoa.

Eli mitä "outouksia" te katselette kirppiskierroksillanne?


Tänään ollaan terassia nakuteltu ja se alkaakin olla kaiteita vaille valmis, skumppa omalla terassilla on yksi elämän suurista nautinnoista;)


Nyt pitää lähteä juna-asemalle, äitini tulee viikoksi auttelemaan ja seuraksi, i.h.a.n.a.a.!

See you!

13 kommenttia:

 1. Voi kun söpöt löydöt olet tehnyt. Nyt kun kysyit, aloin oikein ajatuksen kanssa miettimään mitä "outouksia" etsin yleensä kirppikseltä. Nyt ei kyllä tule mieleen yhtään näin äkkiseltään, sen verta harjaantuneet nuo mun silmät on jo tuohon kirppistelyyn, että monesti en edes etsi mitään tiettyä, vaan silmät löytää puolestani jotain kivaa :D

  VastaaPoista
 2. Oi, kivalta näyttää! Meillä on musta Smeg sauna yhteydessä ja siellä on lähinnä juomia. On se tosi namu. Jännä että voi jääkaapissa olla niin hyvä muotoilu =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi minäkin haluan, niissä on sitä jotain!

   Poista
 3. Kivoilta näyttää nuo retro jutut. Itse katselen kirppareilta yhtä ja toista. Kehyksiä, astioita, vanhoja tekstiileitä. Mitä milloinkin.

  VastaaPoista
 4. Onpa ihania löytöjä! <3 Mä niin ihastuin teidän uuteen terassiin, näyttää upealta! Ja tuo kallio takana, vau! <3

  Suloinen pikku apuri terassinteko puuhissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Olen taas näin myöhässä vastaamassa kommentteihin... Tuon kallion takia tämä tonttikin alunperin ostettiin:)

   Poista
 5. Mä katselen kirppiksillä yleensä kaikkea, mutta sellaisia tavaroita mitkä on jollain tapaa erikoisia ja silmiin pistäviä. Siis hyvällä tavalla :)
  Mutta yleisesti tulee katseltua juuri kotiin ja vaatetukseen liittyvää tavaraa, sekä kirjat ja leffat kahlaan läpi.

  VastaaPoista
 6. Jennin tavoin ihailen tuota kalliota terassin takana, upean näköinen!

  Kirppikseltä katsastan ensimmäiseksi vanhat huonekalut ja lautaset. Ja sitten kaiken muun:) Vaikka vaatteita ja leluja olen kyllä tosi huono ostamaan.

  VastaaPoista
 7. ihanaa retroilua :)
  Kyllä mulla katse kiertää aina kaikki ihanat padat ja kattilat, emalimukit yms :)

  Oikein ihanaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 8. Kivoja löytöjä :)

  Mie kattelen nykyjää kankaita ensimmäiseks kirppiksiltä, en ehkä niinkään tavaroita. Ja jotain vaatetta lähtee matkaan joka kerta, eilen viimeks ihana retrotyylinen hellemekko.

  Kivaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...