5/08/2012

Something old and something new


Täällä podetaan pientä kevätflunssaa. Aurinko onneksi paistaa ja omasta pihasta saa jo kukkasia maljakkoon, joten eipä tässä voi pienistä valitella. Sain mökiltä tuodun ruosteisen jalan otettua hyötykäyttöön kynttilänjalaksi, ei mitenkään erityisen oivaltavaa mutta näyttää omaan silmään kivalta ja tuo mukavasti kontrastia tähän vaaleuteen. Olohuoneeseen on ilmestynyt myös uusia tyynynpäällisiä, tilasin PieniLintu shopista muutaman pyöreän tyynynpäällisen ja ovat aivan ihania ja niin huolella tehtyjä. Koira röhnöttää aina tuossa ikkunan edessä päivystämässä (jos joku ihmettelee, että mikä tuo möykky on:)).
Isommat tytöt haluavat päivittäin mekot päällensä, todella odotan sitä, että ne pelkät mekot riittävät. Se on sitten helppo vain hilppasta terassille ja pihalle, eikä aina tarvitse vääntää ulkovaatteiden pukemisesta. 


Aurinkoista tiistaita !

7 kommenttia:

 1. No olihan tuo oivaltavaa! Aivan älyttömän ihana kynttilänjalka =)

  VastaaPoista
 2. No kiitos paljon:D Ajattelin, että tuo näyttää jotenkin niin kynttilänjalalta, joten se tulisi myös ensimmäisenä käyttötarkoituksena mieleen.

  VastaaPoista
 3. Tykkään kanssa kovasti tuosta kynttilänjalasta! Ihanan viihtyisän näköinen paikka koiralla päivälevolle! :)

  Täällä kanssa kovasti odotellaan, ettei tarvitsisi pukea ulkovaatteita päälle, eiköhän se pian koita sekin aika! Pikaista paranemista! <3

  VastaaPoista
 4. Upea kynttilänjalka, sopii erinomaisesti teille. Turkismöykky sohvanselällä on ♡

  VastaaPoista
 5. Kauniita kuvia! <3
  Meilläkin tuntuu vain mekot kelpaavan - ja kesämekot tietysti. Jos säät jatkuvat näin aurinkoisina, niin pian on jo lämmin kesä. :)

  Paranemista flunssaan!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista Jenni, Cheri ja Minttu! vastaukseni tulee näin törkeän myöhässä. Syytän flunssaa;)

  VastaaPoista
 7. Kiva kun olit tyytyväinen tyynynpäällisiin :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...