5/04/2012

Treasure hunting


Viimeisiä viedään ennen sivilisaation pariin palaamista. Täällä on pihapiirissä muutama pystyyn lahonnut aitta, joissa on aikoinaan säilytetty maataloustarvikkeita ym. Katseltiin muutamia ruostuneita esineitä omaan pihaan koristeeksi. Pari ihan kivaa juttua löytyikin, pitää vain miettiä kotona järkevä sijoituspaikka, en halua mitään "scrap yard" meininkiä. Alla olevasta ajattelin tehdä jonkinmoista köynnöstukea tai laittaa kivikkokasvien joukkoon.

 Tähän jalkaan (mihin lie kuulunut) ajattelin laittaa päälle lintujen juoma-astian ja sijoittaa sen etupihan kukkapenkkiin.


Lapset löysivät oman "aarteensa", tämä löytyi kylläkin vintiltä. Nyt sitä ollaan ihasteltu oikein molempien isosiskojen voimin:)


                                                               


Oikein mukavaa perjantai-iltaa!


14 kommenttia:

 1. Rakastan noita vanhoja latoja ja aittoja, jotka surumielisinä tönöttävän pellon tai metsän reunassa katto romahtamaisillaan.

  Ihanaa perjantai-iltaa myös sinulle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noissa on jotain koskettavaa, kauniita ja hieman pelottavia.

   Kiitos Jarna <3

   Poista
 2. Voi, pääsisipä itsekin tonkimaan vanhaa aittaa, ikinä ei voi tietää, mitä sieltä löytyy. :) Laitathan postausta sitten, miten löydöt sijoittuivat kotona? :)

  Mukavaa perjantai-iltaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on kyllä varsinaisia aarreaittoja. Laitan kuvat, kun saan nuo kotona aseteltua:)

   Kiitos<3

   Poista
 3. Hienoja aarteita! Hyvä, että löysivät uuden kodin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, on ihana "pelastaa" hylättyjä esineitä:)

   Poista
 4. Ihania löytöjä ja ihania kuvia!! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja oikein mukavaa viikonloppua sinnekin!!

   Poista
 5. Siis aivan mykistyneen ihastuneena täällä kahtelen näitä postauksiesi kuvia sieltä saaresta. Hurmaava paikka kaikkinensa. Olen aina ollut saaristo-ja kalliofani. Parina kesänä olemme olleet Korppoon saaristossa pienellä Lillpensär-saarella vuokramökillä. Ja vielä kyllä pallaamme sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Lovviisa! Korppoo on itse asiassa nykyään samaa kuntaa, kuin tämä "meidän" saari. Jos tänne tulisi yhteysaluksella, niin matka alkaisi siitä, mistä Korppoon lossi kulkee. Ihania seutuja, lossijonot vain joskus rassaa:)

   Poista
 6. Mie oon kanssa kalliofani, kuten Lovviisakin. Saaret on kivoja, ainakin ne Saimaan saaret, joissa me kesäisin ollaan. Saaristo on miulta vielä näkemättä, mutta ehkä jonain päivänä..
  Vanhat ladot on miustakin jotenkin pelottavia, mutta kuitenkin tosi kiehtovia.

  Kivaa lauantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saimaan saaret ovat minulle erittäin rakkaita, olen nimittäin Saimaan saarelta itse kotoisin, lapsuuden kotikunnassani esiintyykin nimi saari:) Vanhoissa ladoissa on ehdottomasti sitä jotain.

   Poista
 7. Noista vanhojen aittojen hirsistä saa kauniita kukkapenkkien reunoja. Meidän pihalla oli tollanen vanha aitta ja harmittaa hirveesti kun säästin niin vähän noita hirsiä. Kivoja löytöjä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistava idea!! Oikeasti! Sanoin heti miehelle, että raahataan niitä hirsiä tänne kotipihalle. Kiitos:)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...