6/03/2012

Eteisen muutos

Eteiseen tuli pakon sanelema uudistus, koska edellinen hattuhyllymme sanoi sopimuksen irti ja saa jatkossa palvella lastenhuoneessa kevyempien vaatteiden kantajana. Peili ja hattuhylly vaihtoivat paikkaa ja ei tuo nyt mitenkään radikaalisti tilaa muuta, ehkä on hieman selkeämpi näin päin. Hattuhylly on Ikeasta, vaikuttaa erittäin tukevalta mutta on valitettavasti lastulevyä. Olen pyhästi vannonut että meidän ovesta ei enää lastulevyä sisään kanneta, tässä tapauksessa hinta (30 € (norm. hinta 39€)) kuitenkin ratkaisi. Korissa on lasten kesähatut yms. Vielä on yksi hattuhylly odottamassa maalausta ja pitäisi fiksata tämän edeltäjä, jotta sen saa laitettua lastenhuoneeseen, ihan mukavaa puuhastelua näin sadepäivänä:)

12 kommenttia:

 1. Mulla on samanlaisia fiilareita lastulevyä kohtaan, mutta kannoin minäkin pienen lastulevyisen naulakon vaatehuoneeseen Ikeasta... =) Ei sitä niin hyvin onneksi noin pienestä huomaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä noiden "pienempien" juttujen kohdalla voi tehdä poikkeuksen:) Kyllä se vaan jotenkin raastaa ostaa lastulevyä...

   Poista
 2. Onpa ihana eteinen! <3 Tykkäsin edellisestäkin järjestyksestä, mutta tää näyttää kyllä tosi toimivalta ja kauniilta. Ihanan työn olet tehnyt!

  Mukavaa sunnuntain jatkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Jenni:)! vaihtelu virkistää, oikein mukavaa sunnuntai-iltaa!!

   Poista
 3. Kaunis ja valoisa eteinen! Ihanalta näyttää. <3
  Mukavaa sunnuntain jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Minttu:)
   Mukavaa alkavaa viikkoa!

   Poista
 4. Minäkin teen aina pyhiä lupauksia tavaran suhteen, mutta kröhöm aina ne yleensä unohtuu... Nyt olen taas niin kurkkuani myöten täynnä tämän huushollin ryönää, että kohta saattaa taas osalle tavaralle ovi käydä... Mutta, kivan ja tilavan näköinen eteinen teillä! Ihana tuo pieni pyöreä tyyny :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ja tosiaan kyllä ne lupaukset välillä unohtuu kun silmissä kiiltää jo seuraava hamstraus:) Tyyny on tilatti Pienen Linnun blogista.

   Poista
 5. Todella ihana eteinen! Olen katsellut tuota isoa peiliä Ikeasta ja todennut sen olevan melko painava ja näin ollen tarttisi hyvät kannattimet seinälle, mutta voisihan sen laittaa noin kun teillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Pampuliina! Tuo peili on kyllä painava ja sen saa itseasiassa kiinnitettyä noin lappeelleen, jos laittaa seinälle roikkumaan niin varmasti tarv itsee kunnon kiinnikkeet ettei tule gyprockit alas:)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...