6/22/2012

Kesällä kerranJuhannusterveiset saaresta! 

Meillä on tässä vieressä ilahduttamassa 12:sta lampaan lauma. Laiduntavat kesän tuossa pöheikössä. Ovat kovin kesyjä ja suloisia, eikä näistä onneksi tule mitään lautasen täytteitä. Meidän chihuahua on ihan huuli pyöreänä, eikä oikein tiedä mitä noista pitäisi ajatella, ei onneksi edes hauku:) Saavuttiin eilen vasta kymmenen jälkeen illalla, tunti jonoteltiin lossia. Ihmiset olivat onneksi hyvällä tuulella ja aurinko paistoi eivätkä lapsetkaan kiukutelleet, joten mikäs siinä oli istuskellessa.
Ilmassa leijuu kukkien tuoksu ja tunnelma on mitä mukavin<3


Toivottelen kaikille ihanaa JUHANNUSAATTOA!10 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä. Mäkin haluan lampaita naapuriin. Ei tartteis ite hoitaa ja sais paijata =D... Hyvää juhannusta teidän perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niinpä, ei tarvitse itse hoitaa ja saa vain ihastella:) nuo on itse asiassa meidän tontilla, niiden omistaja hoiti aidat sun muut, ne kiertää tällä saarella ja tämän kesän ovat tässä. Ihanaa juhannusta sinnekin!

   Poista
 2. Meillä oli viime kesänä lampaita laitumella, tänä kesänä saadaan ihastella kahta hevosta. Mukavaa juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi hevoset olisivat kanssa aika mukavia. Viime kesänä tässä naapurissa oli sellaisia jättiläismäisiä lehmiä (muistuttivat hieman biisonia;)) Mikä rotu lienee. Nekin olivat kovin säyseitä, ei vain pahemmin tehnyt mieli rapsutella:D Mukavaa juhannusta sinnekin!

   Poista
 3. Eihän täällä voi kuin huokailla ihastuksissa, näyttää ihanalta!
  Harmi ettei meille voi tuoda sisälle minkäänlaisia kukkia nyt siitepölyn takia.

  Mukavaa, aurinkoista ja lämmintä juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Mia:) Siitepölyallergia on kyllä ikävä juttu.
   Mukavaa juhannusta teillekin!

   Poista
 4. Koitin jo eilen jättää kommenttia ihanaan edelliseen postaukseen, mutta netti täällä näköjään toimii miten sattuu... Mutta siis aivan ihastuttavia inspiraatiokuvia edellisessä!

  Ja lampaat on niin suloisia, kivat kesäkaverit teillä! :)

  Oikein ihanaa juhannusta teidän poppoolle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Jenni! Ei tässä itsekään ole tullut pahemmin kommentoitua, joten nou hätä:) En ole ennen huomannutkaan kuinka kivoja lampaat ovat, todella kiinnostuneita ihmisistä nämä kaverit. Ihanaa juhannusta teillekin!!

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...