6/01/2012

Terassielämää


Terassilla ei ole vielä kaiteita mutta en anna sen häiritä, vaan olen jo hieman sisustellut ja asetellut kalusteita. Pitänee hommata sellainen iso aurinkovarjo, jotta pöytäryhmän voi siirtää keskemmälle terassia, en nimittäin kestä olla paahteessa kovinkaan pitkään ja terassille paistaa käytännössä koko päivän aurinko, ainoastaan tuo ikkunoiden edessä oleva osa jää iltapäivästä varjoon, joten pöytä on nyt siinä kunnes kunnon aurinkosuojat on hommattu. 


En ole vieläkään onnistunut löytämään sopivia istuintyynyjä ja meillä onkin käytössä sekalainen seurakunta tyynyjä ja pehmusteita. Mistä te olette ostaneet istuintyynyjä? Haluaisin värikkäät pehmusteet mutta ne eivät saa riidella seinän värin kanssa, voipi olla että joudun tyytymään neutraalin värisiin, koska mikään ei tunnu sopivan seinän värin kanssa.


Meillä meni kolmesta lyhdystä osa laseista rikki kovalla tuulella. Olen nyt laittanut yrttejä lyhtyihin, saavat suojaa olemassa olevista laseista ja toisaalta ilma vaihtuu kun ei ole lasiseinää joka puolella. Haaveena olisi kunnon kasvihuone...some day, some day:)
Mukavaa (sateista) perjantai-iltaa!


9 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää jo nyt. Itse olen ostanut tuollaiseen penkkiin sopivan pitkän tyynyt joskus Ikeasta. Aurinkovarjoista tykkään itse sellaisista irto pergoloista. Varjo tulee isommalle alueelle ja ne rajaavat tilaa hyvin. Varjo on kyllä ihan must lasten kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikeassa pitänee vielä noita pehmusteita katsella. Sellainen rautainen pergola olis kyllä aika kiva:)

   Poista
 2. Onpa teidän terassi ihana ja viihtyisä! Kauniit on myös kalusteet! Meillä on kanssa Ikeasta hankittu pehmusteita. Aika kivan sai tuonne parvekkeella olevaan penkkiin myös päällystämällä patjan. Varjo on kyllä ihan must meillä kanssa, en itse myöskään viihdy suorassa paahteessa pitkään ja lasten kanssa on niin paljon helpompaa, kun on varjoa. :) Tosi ihanalta kyllä näyttää, teillä viihtyisi nauttimassa kesäillasta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan voisin päällystää vaikka jonkun patjan, esim. leikkauttaa valmiin palan, hyvä idea! Voi kiitos, tervetuloa tänne vaan;)

   Poista
 3. Upealta näyttää tuo teidän terassi. Tykkään kovasti myös noista ihanista kalusteita. Pehmuste asiaaan en osaa sanoa viellä mitään, kun meillä ei ole edes kalusteita ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Sanna:) Kalusteiden hankinta onkin hankala juttu, itse ainakin veivasin edes takas ja pähkäilin:)

   Poista
 4. Aivan upea terassi! :-) Ihana! :-) Kyllä siinä kelpaa kesää vietellä :-)

  VastaaPoista
 5. Kaunis terassi ja ihanan iso! Sopii vaikka tanssimaan ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...