7/01/2012

Kirppissaalis

No niin, palauduttiin jo kirppikseltä, aika nopeaa, eikös? Olisin ollut kauemminkin mutta tein sellaisen virheen, että otin miehen mukaan. Kaksoset on mummolassa ja olisin saanut rauhallisen kirppiskierroksen, jos olisin mennyt kahden vauvan kanssa, mutta ei. Alkumatkasta mies jo aloittaa, että eihän olla kauan, älä sitten osta mitään turhaa, käydään vain ihan nopeasti... jos tämä ei lannista fiilistä, niin viimeistään suurin innostus katoaa, kun perille päästyä alkaa syvä huokailu ja silmien pöyrittely. Mukavaa;) Onneksi olen oppinut  käymään kaiken nopeasti läpi, niin ei mene löydöt ohitse. Täytyy vaan muistaa mennä äkkiä maksamaan, kun on saanut ostokset kasaan, ettei rakas mies ehdi perkaamaan kaikkea läpi ja ilmoittamaan, että eihän me tällaisia tarvita:) Tämä sama rituaali koskee meillä kyllä kaikkia kauppoja. On tuo mies niin ihana muuten, että ehkä tällaiset pienet "heikkoudet"voi hyväksyä;) Käyttekö te mieluiten yksin vai kaverin kanssa shoppailemassa?

Nyt itse ostoksiin (jos joku vielä jaksoi tänne asti lukea;))kallein oli iso tarjotin 6,50€, muut olivat 1-3 €. Pikkutaulujen kehykset varmaankin maalaan.


Paljon oli kaikenmoista pientä ja kivaa. Nyt lähden ulos istuskelemaan, mukavaa sunnuntaita!

8 kommenttia:

 1. Onpa ihanat kirppislöydöt! <3 Meillä on ihan sama juttu miehen kanssa, ei väliä minne kauppaan mennään. Käynnin mieluiten yksin ostoksilla. :)

  VastaaPoista
 2. Kauniita löytöjä! Joo, ei ainakaan kirppikselle miehen kanssa :)

  VastaaPoista
 3. Ihania löytöjä! Ei täälläkään lähdetä miehen kanssa kaupoille, yksin meen mielummin :)

  VastaaPoista
 4. Mieluiten shoppailen yksin :) Ihania löytöjä olet tehnyt, hieno tarjotin! ..ja tauluista tulee kivat, kun kehykset maalaa.

  VastaaPoista
 5. Hih no mä en ota miestä kyllä kirpparille mukaan!:D Yksin ja kamujen kanssa on mukavaa käydä:)
  Kivoja juttuja löysit!

  VastaaPoista
 6. Miestä ei kannata missään nimessä ottaa mukaan kirppikselle. Voi sitä huokailujen määrää, kun ite oon muutaman kerran erehtyny omani viemään kaveriksi"penkomaan rätei ja lumpui".

  Kaikkein paras kirppiksellä on käydä yksin, tosin silloin ei tuu ehkä osteltua niin paljon, kuin jos on joku kaveri seuralaisena.
  Äiti on kans vähän huonoa seuraa, monta hyvää löytöä jääny hyllyyn hänen takia. Mihin ihmeeseen sie tuota tarviit - on hänen yleisin repliikki.

  Kauniita löytöjä oot tehny!

  VastaaPoista
 7. Hienoja löytöjä teit jarrusta huolimatta :) Naispuolisen ystävän kanssa on kiva käydä kirppiksellä, mutta kumma kyllä parhaat löydöt teen kun käyn yksin. Sitä kai pystyy keskittymään paremmin.

  VastaaPoista
 8. Hienoja löytöjä, upeita. :-) Jälleen voin todeta että hyvä tuuri on kun teet ihania löytöjä, itselle niin harvoin kirpparilta osuu kohdalle, olen kai aina väärään aikaan :-D Mukavaa alkanutta viikkoa! :-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...