7/29/2012

Torpassa

Mökillä taas, vielä muutama päivä täällä ja sitten on mökkeilyt tältä erää ohi ja paluu arkeen koittaa. Ollaan nyt oleiltu appivanhempien luona heidän mökillään, tämä mökki on pienellä saarella kauempana ulkosaaristossa. Täällä on ihana kalastajan torppa ja aava meri silmien edessä. Viimeöinen rajuilma oli kyllä aikamoinen kokemus, kuulema oli iskenyt ihan voimalla myös mantereelle. Pieni torppa keskellä ei mitään ja ympärillä myrsky ja tuhat salamaa, eipä tullut kamalasti uni silmään. Tätä kirjoittaessa kuuluu taas ukkosen jylinä jostain tuolta kaukaa, toivottavasti kiertäisi ohi tänä yönä.
 Anoppi on naputellut ylijäämä paneelista kivoja puulaatikoita, ajattelin kopioida idean kotiin.


 Ollaan kerätty lähistöltä ajopuita sekä isoja litteitä kiviä, ajatuksena laittaa kivet puutarhaan astinkiviksi ja ajopuusta tehdään mitä milloinkin mieleen juolahtaa. Luodoilta löytyy välillä myös mielenkiintoista vanhaa lasitavaraa.Mukavaa alkavaa viikkoa!


6 kommenttia:

 1. Ihanan rauhoittavia kuvia! <3 Ja nuo puulaatikot onkin tosi hauska idea, ihanan värinenkin tuo yksilö. :) Toivottavasti ukkonen kiertää teidät kaukaa tällä kertaa!

  VastaaPoista
 2. Voi ihanuus millaisessa paikassa lomailet!

  VastaaPoista
 3. Onpa kaunis paikka lomailla<3 Tuo viimeöinen ukkonen on taatusti ollut mieleenpainuva kokemus saarella, hui! Oikein ihania viimeisiä lomapäiviä teille sinne saareen.

  VastaaPoista
 4. Mäkin lomailisin tuolla. Toi laatikkoidea on tosi hyvä. Musta on kiva, että joku uskaltaa laittaa vähän reippaamman värin. Ja turkoosi nyt on muutenkin mun lemppari. Toivottavasti ukkonen kiertää tänään. Meillä oli onneksi vähän rauhallisempi yö nyt.

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia, ja voi tuota maisemaa, on sitä kelvannut ihastella :-) Iki ihana! :-) Ihanaa aikaa ollut viettää siellä :-) Toivotaan tälle viikkoa aurinkoa enemmän :-)

  Tervetuloa blogeileen :-)

  VastaaPoista
 6. voi miten kauniita kuvia ja tuo MAISEMA, ihana <3 täällä on ukostellut aika paljon, hui!

  Mukavia päivä, terveisin laiska bloggari;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...