8/07/2012

Arki

Miehen työt alkoivat eilen ja meillä palattiin arkeen. Aina yhtä raastavaa, onneksi loma oli ihana ja saatiin perheen kesken laatuaikaa ja ihania muistoja. Arkeen paluu on ollut hieman kivikkoista, koska pienimmäiselle iski kamala melkein neljänkymmenen asteen kuume ilman mitään näkyvää syytä, ohjeeksi saatiin vain seurata tilannetta. Ilmeisesti tällaiset kuumeilut ovat jossain määrin normaaleja mutta kyllä itseäni hieman huolestuttaa.

Terassi ei nyt vielä tänä kesänä valmistunut, tehtiin autotalli/varasto valmiiksi ja seuraavaksi suunnataan energia noihin terassin kaiteisiin. Rakentamisesta olen oppinut sen, että mikään ei valmistu nopeasti ja kaikki maksaa miljoonan mutta eikö se niin mene, että hitaasti hyvä tulee;)
Kuka tunnistaa yllä olevan? Puskee kukkapenkistä, enkä ole istuttanut, on siis jostain levinnyt.

 Kaunopunahatut ovat komeita perennoja, meillä vasta aloittelevat kukintaa.

Petuniat ovat ylikasvaneet, pätkäisin kaikki kymmensenttisiksi.Mukavaa viikkoa! Yritän nyt postailla hieman ahkerammin, kun arki taas asettuu uomiinsa.

13 kommenttia:

 1. Tervetuloa arkeen! Kesää on vielä jäljellä, voi siitä arkenakin nauttia. Terassinne takana on upea kallio. Pupulammppu on ihana, mistähän tuollaisen löytäisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Voi anteeksi myöhäinen vastaus, pienin edelleen tosi kipeä:( Tuo lamppu on Ruotsista mutta varmaan löytyy jostain butiikista mikä myy tuota merkkiä...

   Poista
 2. Lomalta paluu on tosiaan aina yhtä haikeeta, meillä toinen viikko arkea menossa ja vielä vaan muistelee loman tapahtumia.
  Kaunis terassi ja komeita kukkasia.

  VastaaPoista
 3. Meillä on palattu jo arkeen ja lapset ovat päiväkodissa. Mä olen jo tiiviisti kiinni koulujutuissa ja kirjoittelin myös paria artikkelia.

  Mä olen myös todennut rakentamisesta, että kaikki maksaa miljoonan. Odotan niin aikaa, että opiskelut on ohi ja pääsee töihin. Siihen asti tyydyn haaveilemaan sisustamisesta, terassista ja kasvihuoneesta. Haaveilukin on onneksi ihanaa ja mä olen suht hyvä elämään hetkessä. Kaikki aikanaan =)

  VastaaPoista
 4. Ihanat muistot kantaa pitkälle :-) Siitä on hyvä jatkaa :-) Parantumista teille :-)

  Kaikki aikanaan, kyllä se siitä valmistuu :-)

  VastaaPoista
 5. Lomalta paluu on kyllä aina hiukan hankalaa ja varsinkin, jos takana on oikein ihana loma. Toivottavasti teillä kuumeilut menee ohi ilman sen kummempaa! <3

  Täällä vessarempan keskellä oon kyllä samaa mieltä tuosta, että kaikki maksaa maltaita ja mikään ei valmistu, niinkuin suunniteltu. Täällä alkaa onneksi helpottamaan, mutta valmista ei todellakaan ole!

  Kauniilta näyttää kesäkukat, paljon paremmassa kuosissa kuin omani. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja blogissani on sinulle jotain. :)

   Poista
 6. Arkeen palattu täälläkin ja kylläpä tihkaisee..:P
  Juu-u kaikki maksaa!Pitäis rakennella monenmoista mut miks se lauta maksaa niin pirusti ja miks sitä menee kaikkeen kivaan niin monta metriä!!:P

  VastaaPoista
 7. Kaunis tuo teidän teraasi ihanine kukkineen. Minä olen myös rakennuspuuhista oppinut, että kaikki kestää pitkään ja mikään ei mene ihan kuin suunnitelmissa.

  VastaaPoista
 8. joo, hiljaa hyvä tulee, kauniilta kuitenkin näyttää <3
  Toivottavasti pikkuisen kuumeilut on jo ohi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Edelleen kuumeessa,ihan ihme tauti...

   Poista
 9. tuo kasvi, josta kyselit, on punatähkä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...