8/25/2012

Rytmitystä

Niin se vaan on taas melkein viikko vierähtänyt. Meillä ollaan vietetty levottomia öitä, koska yritetään saada nuorimmainen nukkumaan täydet yöt omassa sängyssään ja kylläpä tuntuu olevan hankalaa. Neiti herää pienimpäänkin rasahdukseen ja kamala huuto kiirii ympäri taloa, kun huomaa olevansa omassa sängyssä, vaikkakin aivan meidän sängyn vieressä. Aika todellakin kultaa muistot, koska en muista kaksosten kanssa olleen näin vaikeaa...

Olen myös pohjustanut ja mietiskellyt sitä blogiputiikkia, josta muutama postaus sitten mainitsin. Pitää vain saada hieman valikoimaa kasattua. Perhosia on mennyt kivasti, joten niitä ajattelin hommata useampaa sorttia. Kankaitakin olen katsellut ja erikoisempia kehyksiä yms.Mies oli ostanut kivat kukkalaatikot kauppareissulla. Saatiin viimein pelargonit nätisti esille, harmi vain että itse kukissa ei tässä vaiheessa kesää ole juurikaan hurraamista.

Käsiteltiin terassi edellisenä viikonloppuna tummanharmaaksi ja olen ollut lopputulokseen tosi tyytyväinen, sävyn nimi oli suo, väri on nimestään huolimatta harmaa, voin suositella!
Mukaa viikonloppua!


21 kommenttia:

 1. Nätit on kukkatelineet ja onneksi säilyvät myös ensi kesään.

  Mulla ei taatusti tule aika kultaamaan meidän vauvavuosia. Lapset vaan on niin kauhean erilaisia. Meidän kohdalle sattui osumaan vaan kauhean huonoa tuuria monessa asiassa. Lapset ovat rakkaita ja ihania ja vaikka kolmannen haluaisinkin, en selviäisi siitä enää hengissä =D

  Voimia ja tsemppiä rytmin hakemiseen. Ajan kanssahan asiat yleensä suttaantuvat. Mä toivon että teillä asiat asettuvat mieluummin nopeammin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati!

   Meillä on kaksosten luonteet todella todella haastavat ja siinä mielessä ei ole aika kullannut muistoja, koska edelleen väännetään jatkuvasti ja kaikesta=D Ainoa helppo asia heidän kanssaan oli, että nukkuivat hyvin ja että ovat olleet terveitä, siitä olen todella kiitollinen.

   Toivottavasti teillä on nyt seesteisempää kun lapsukaiset ovat isompia.

   Minä en kyllä selviäisi enää neljännestä, suoraan sanottuna;)

   Poista
  2. Mä olen saanut kokea sekä haastavan luonteen ja elämisen sairaan lapsen kanssa. Aika, diagnoosit, oikeat lääkkeet ja lääkärit tuntuvat kyllä auttavan. Meillä on muutenkin siirrytty sellaiseen kivaan isompien lasten vaiheeseen, että voidaan käydä leffassa sun muuta. Mä osaan arvostaa tasaista ja mukavaa. On ihan hyvä tiedostaa mitä jaksaa. Kaksoset ovat muutenkin varmasti ihan oma lukunsa, josta en ymmärrä mitään. Onneksi näitä lapsia on ihan sopivasti =)

   Poista
 2. Tsemppiä yökukkuiluun! Tunnelmallista kesän viimeistä viikonloppua ja haleja sinulle♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kauniista sanoistasi:)<3 ja haleja sinnekin!

   Poista
 3. Voimia rytmitykseen, kyllä se siitä lähtee kunhan sinnikkäästi harjoittelee.
  Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 4. Kylläpä näyttää todella kivalta! :-)

  VastaaPoista
 5. Ihanat kukkatelineet ja kivan isot, että niihin saa mahtumaan montaa laatua. :)

  Tsemppiä unijuttuhin! Meillä ei 2vee vieläkään nuku koko yötä omassa sängyssään... Mutta meillä on jo luksusta, kun joinain öinä nukutaan heräämättä, jotenkin valita. :)

  Kiva kuulla, että nettiputiikki etenee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! Nuo kukkatelinnet on melkein liiankin isot, pitää varmaan jakaa pelargonti useampaan ruukkuun:)

   Se on lasten kanssa kyllä yhtä säätämistä unihommien kanssa...

   Nettiputiikki etenee, hieman hitaasti kyllä, kun täällä on kaikkea säätämistä;)

   Poista
 6. Kyllä se on jännä miten erinalisia nukkujia nuo kaikki lapset ovat. Meillä on poju varmasti se joka on aina parhaiten nukunut, tytöt on taas olleet hieman hanklalampia tapauksia:)Toivotaan että pikkuinen oppii nopsaan omaan sänkyynsä. Ihanalta kuulostaa tuo blogikauppasi, minua ainankin kiinnostaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkea ei ilmeisesti voi saada samassa paketissa, rauhallinen päivällä, hereillä yöllä ja toisinpäin. Niin ainakin meillä tuntuu olevan:) Kiva jos kauppa kiinnostaa! Pitää vain saada katsottua hieman valikoimaan, niin saa putiikin pystyyn!

   Poista
 7. Tsemppausta myös täältä! Toivottavasti nukkumiset alkaa sujua paremmin mahd. pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Raija! Toivottavasti alkaisi sujumaan, tässä on jo aika zombie olo, kun saa yöt kukkua...

   Poista
 8. Blogiputiikki kuulostaa todella kivalta :))
  Tsemppiä nukutuksiin!

  VastaaPoista
 9. Kovasti jaksamista sängyssä nukahtamisen opetteluun! <3
  Meillä reilu 2,5-vuotias tyttö on nukkunut reilun viikon isommassa lasten sängyssä, kovin levottomia öitä on ollut... Liekö sitten entisen pinnasängyn laitojen antaneen aiemmin jonkinlaista turvallisuuden tunnetta, en tiedä.
  Toivon että meilläkin yöt pian rauhoittuisivat!

  Teillä on kaunis vihreän sävy talonne ulkolaudoituksessa, ja tumman harmaa terassi korostaa sävyä kivasti! :)

  Pelargonit ovat ihmeen sitkeitä, meilläkin kasvattavat aina vain lisää kukintoja vaikka kesä on jo lopuillaan. ;)

  Mukavaa viikkoa Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Emppu ja jaksamista teillekin! Tuntuu, että pienimmätkin muutokset nukkumisympäristössä aiheuttavat levottomia öitä, miten nuo onkin niin herkkiä...

   Talon sävy oli aluksi mielestäni katastrofi, sen siitä saa kun päästää miehen yksin maalikauppaan;) Harmaa tosiaan sopivasti luo kontrastia ja samalla rauhoittaa vihreän voimakkuutta.

   Pelargonit ovat kyllä varsinaisia sissejä:D

   Oikein mukavaa viikkoa sinullekin!!

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...