9/29/2012

Cutest baking book & DIY takkakoriste

Olen varmaan jo aikaisemmin maininnut The Primrose Bakery Book -kirjasta, joka on ehdoton suosikkini niin ulkoasunsa kuin leivonnaisohjeidensa puolesta. Nyt vielä tarkempaa hehkutusta kuvien muodossa. Tätä kirjaa on kyllä ilo pitää esillä ja enpä pistäisi pahakseni, jos saisin omaan keittiööni myymälässä käytetyt astiat ja muutenkin tuon myymälän/kahvilan kaikki yksityiskohdat ovat upeita. Primrose Bakeryt sijaitsevat Lontoossa Primrose Hillissä sekä Govent Gardenissa, menen marraskuussa sisartani moikkaamaan Lontooseen ja ajattelin ainakin toisessa leipomossa käydä. Tästä pääsette heidän nettisivuille, jos kiinnostaa.


Seuraavaksi mun pikku kanaverkko DIY, joka ei kyllä mennyt ihan kuin Strömsössä;) Tarkoitus oli muotoilla verkosta sydän ja lisätä muutama kiva yksityiskohta. Puristelin kuitenkin liikaa kanaverkkoa, jolloin kennot muuttuivat muodottomiksi mutta teen tämän uudestaan kunhan jaksan. Idean sain alunperin Jasmiinan edellisestä Hotel Mama -blogista. Lisäsin "sydämeen" pari perhosta ja kristalliriipuksen.Aurinkoista lauantaita ja lämpimästi tervetuloa uusille lukijoille! Tulen vierailemaan kaikkien blogillisten lukijoiden blogeihin mahdollisimman pian:)


7 kommenttia:

 1. Kivan kuuloinen reissu tulossa ja kirja näyttää herkulliselta! Voin vain kuvitella, millaisia nameja ohjeita tuo sisältää! :)

  Mun silmään tuo kanaverkkosydän näyttää ihan täydelliseltä! Aivan ihana! Itselläkin on ollut mielessä työstää kanaverkkoa, mutta tuntuu, että kaikkeen haluamaan ei aika riitä. Oliko hankala työstettävä?

  Mukavaa viikonloppua teille! :)

  VastaaPoista
 2. Mä tein keväällä koulussa kanaverkosta sydämen ja päällstin sen sanomalehtipaperilla liisterin avulla. Sit maalasin valkoisella. Nyt roikkuu verhokiskossa ikkunalla! Tekeminen oli kivaa ja helppoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kuulostaa hienolta! kanaverkko on varmasti hyvä tukiranka alle:)

   Alla oleva vastaus siis Jennille...

   Poista
 3. Reissusta tulee varmasti kiva, ainoa että inhoan lentämistä... tuo kirja on oikeasti aivan ihana, kuvat ihan huippuja!

  Voi kiitos, kiva jos tykkäät tuosta verkkosydämestä. Mun tyylillä oli nopea tehdä;) Vähän vaan puristelin kasaan.

  Teillekin oikein mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. tuo sydän on ihana:), ja kirjakin vaikuttaa kiinnostavalta, harmi vaan kun englanninkielentaitoni ei ole niin sujuvaa, niin tulee hankittua vain suomenkielisiä opuksia:), mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 5. Varmasti suloinen kirja ja mitä herkkuja sieltä kansien välistä löyty :)

  Kivan pikku sydämen olet väsäillyt! kunmpa itsekkin saisi joskus jotain vastaavaa aikaiseksi. Kauniit nuo perhoset tuossa, tuovat pehmeyttä.

  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 6. Nätti on sydän aikan tarpeeksi hyvä, uutta ei tarvitse tehdä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...