9/16/2012

Elektroniikkaa

Viime päivien teema on ollut elektroniikka, olen joutunut olemaan koneella enemmän kuin laki (ja pää) sallii, lisäksi sain vihdoin hommattua uuden puhelimen rikkoutuneen tilalle. Jos joku sattuu muistamaan rikkoutuneen IPhonen, jota yritin korjata, painotus sanalla yritin, koska eihän siitä sitten mitään tullut. Miljoona osaa, joista suurin osa pienempiä kuin kärpäsen kakka, tämä johti siihen että laitoin uuden puhelimen tilaukseen ennen kuin hermot meni lopullisesti. Nyt olen hetkisen ehtinyt uutta kännykkää käyttää ja olen ihan äärimmäisen tyytyväinen. En sitten kääntynyt Nokialaisen puoleen, enkä todellakaan enää osta IPhonea, joka lipeää sekunnissa ja hajoaa heti, jos tippuu huonossa kulmassa. Ostin Samsungin Galaxy nelosen (jos tuollaista numeroa ei ole olemassa niin se oli sitten kolmonen:))

En ole yleisesti ottaen kovinkaan kiinnostunut puhelimista tai niiden ominaisuuksista mutta älypuhelimiin olen jäänyt ihan koukkuun, tykkään nimittäin vielä sängyssäkin tsekkailla jotain "tarpeellista" netistä ja hyvä kännykkä isolla näytöllä ajaa asiansa mainiosti. Iso plussa on myös hyvä kamera, voin siis suositella kyseistä android-puhelinta, jos joku sattuu pähkäilemään puhelimen valinnan kanssa. Tämä ei sitten tosiaan ollut mikään maksettu mainos;)


Mitä isot edellä sitä pienet perässä, meidän neiti 10kk on aivan ihastunut omaan "läppäriinsä". Siinä saa helposti iltapuurot lapattua suuhun, kun toinen keskittyy tuohon masiinaan:)


Tässä ei ole onneksi vaaraa huonoista vaikutteista:)


Mukavaa alkavaa viikkoa!


4 kommenttia:

 1. Onnea uudesta puhelimesta. Tuo nuoriso läppärinsä kanssa on ihan huippukuva. Mukavaa viikkoa sinullekin!

  VastaaPoista
 2. Onnittelut hyvästä valinnasta. Mulla tosin galaxy SII, mutta tykkään hirveesti. Ostin myös Samsungin tabletin heinäkussa ja se on tosi ihana! Luen blogeja, selaan nettiä yms. sillä iltaisin ja esim. lääkärin odotushuoneessa, junassa jne.

  VastaaPoista
 3. Onpa ihana puhelin! :) Näyttää hyvältä ja kätevältä, harmi, ettei itsellä ole uudelle puhelimelle tarvetta. :D Omani kyllä saa kolhuja siinä määrin, että toivottavasti kestää vielä sen puolitoista vuotta, mikä kytkykauppaa on jäljellä!

  VastaaPoista
 4. Hyvän puhelimen valitsit, kyllä samsung on hyvä :-) Itse kävin ostaa viikonloppuna puhelimeeni suojakuoret että jos sattuu vielä tippumaan niin suojaisi vähän lisää :-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...