9/06/2012

Kesän viimeiset

Olen tänään puuhastellut kukkamaalla, rikkaruohot ovat taas saaneet yliotteen (johtuu laiskasta puutarhurista). Nypittävää ja siistittävää riittäisi moneksi päiväksi. Tässä vaiheessa vuotta vaan tahtoo tuo innostus puutarhan suhteen laantua. Sain vielä yhden kukkakimpun kuitenkin kasattua ja nyt se tuossa keittiön pöydällä hetken ilahduttaa.Olen tässä parin viikon aikana pohdiskellut blogiputiikin toteutusta ja lähinnä sitä, pitäisikö kuitenkin hommata joku nettikauppapohja, saisi tuotteet paremmin esille ja hieman laajemmalle jakelulle. Olen kyllä ajatellut aika pieniä määriä, joten pitää nyt pohtia vielä tätä jakelutietä. 

Minulla on muutama haastekin odottamassa, kiitokset niistä! Yritän toteutella kunhan saan ajatukset selviksi, minä tapaan aina keskittyä yhteen asiaa täysillä ja kaikki muu repsottaa ympärillä, tässä tapauksessa koti ja hieman myös blogi;) Lapset nyt sentään on pysyneet kohtuullisesti ruodussa.

Nyt odottaa kamala läjä pyykkiä keskellä olohuoneen pöytään, joten palaan takaisin arkirutiineihin:)


Mukavaa torstaita kaikille!
8 kommenttia:

 1. Suloinen kukkakimppu ja mikä ihana vitriini siellä taustalla pilkottaakaan! <3 Ihastuttavia molemmat! :) Ja tsemppiä pohdintoihin! :)

  VastaaPoista
 2. Kylläpä saitkin vielä todella kauniin kimpun kertakaikkiaan tehtyä! :-) Pientä kesän henkäystä vielä tähän alkaneeseen syksyyn.

  Iloa sinulle tähän torstai päivään täältä sairastuvalta edelleen :-)

  Blogeillaan. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Seija! Pikaista paranemista!!

   Poista
 3. suloisia kuvia kukkaloistossa :)
  mycashflow:n kauppapohja on helppo ja halpa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Minulla on itse asiassa kyseinen kauppaohja kokeilussa, mietin vaan kuinka laajaan hommaan tässä nyt on aikomus ryhtyä:)

   Poista
 4. Kaunis kimppu! Tuon väriset on eniten omaan makuun sisällä, vaikka roudaan mä kaikkia keltaisiakin tänne.

  Pyykin määrä jaksaa ällistyttää. Jatkuva kilpajuoksu pyykin kanssa. Ikinä ei ole sellainen olo, että nyt voikin viikon olla täysin ajattelematta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati! Minäkin kyllä raahaan ihan kaiken värisiä:) Ihan totta, pyykki ei kyllä lopu sitten koskaan, aina kun huokaisee yhden erän lopuksi, niin uusi katastrofi odottaa kulman takana;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...