9/26/2012

Sitä ja tätä

Olen ollut viikon alusta nuorimmaisen kanssa kahden päivisin, isommat neidit ovat mummilassa. Ajattelin tekeväni ihan hirmuisesti kaikkea hyödyllistä mutta totuus nyt sitten on jotain ihan muuta:) Ollaan ulkoiltu enemmän ja vähemmän, sitä ihan unohtaa että miten alusta kaikki saa taas aloittaa tuon pienen iitan kanssa. Hiekkalaatikolta menee hiekat parempiin suihin ja keinuminen on ah niin jännää. Nyt kun ei ole isosiskoja viihdyttämässä niin koko ajan roikutaan äidin helmoissa.Pihalla vielä kukkivat komeasti nauhukset ja kaunopunahatut. Villiviinin syysväri on mielestäni yksi upeimmista!

Tällaista täällä siis, ihanan paljon jo arvonnassa osanottajia. Tervetuloa kaikille uusille lukijoille ja kiitos kaikista kauniista sanoistanne, kovasti lämmittävät mieltä!

Putiikki aukeaa 8.10, jos ohjelmistot toimivat niin kuin pitää:)
 

5 kommenttia:

 1. Suloinen neiti keinussa! <3 Tsemppiä sinne putiikkipuuhiin! <3

  VastaaPoista
 2. Ihana syksyisiä värejä puutarhassasi!

  VastaaPoista
 3. Toi vaalea kallio on pistänyt silmään aiemminkin. Se on tosi hieno tausta kukille. Varsinkin tuo syysvärinen villiviini sen päällä on upea. Onko tuo kallio isokin? Ota joskus vähän laajempaa kuvaa, niin näkee kunnolla tuon. Multa puuttuvat nauhukset. Tai yksi pieni löytyy, mutta kiva jos olisi enemmän. Sun kaunopunahattujenkin määrä on kadehdittava!

  VastaaPoista
 4. Kauniita, tunnelmallisia syyskuvia. <3

  VastaaPoista
 5. Oi mikä suloinen neiti! :-) <3 Mukavaa viikonloppua! :-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...