10/08/2012

AND THE WINNER IS...

Marsa - Sininen kuisti,  ONNEA MARSALLE! 

Kiitos kaikille osallistujille!

Arvonta suoritettiin old school- eli raapustin jokaiseen nimerkin ihan omin kätösin (hieman kaduin tekniikan valintaa tuossa arvan numero 70 jotain kohdalla;)) Onnettarena toimi neiti A, tästä käytiin pienoinen taisto mutta molemmat lapsukaiset saivat leikkiä onnettaria virallisen osuuden jälkeen.
Voittajan arpa meni parempiin suihin, saatiin onneksi ongittua se pikkuiitan suusta, joten siitä märästä möykystä nyt ei ole kuvaa. Marsa valitsi ykköspalkinnon, laita osoite yms. tiedot s-postilla homeinthestorm@gmail.com, niin pistetään paketti postiin! Marsalla on muuten aivan hurmaava blogi, kuten niin monella muullakin osanottajalla.

Samalla julkistan minun pienen putiikkini avatuksi!, tässä linkki
Alunperin kaupasta piti tulla pelkkä blogiputiikki mutta se nyt laajeni oikeaksi kaupaksi, joskin sopivasti blogimaiseksi;) Tuotteita on pienet määrät ja yritänkin metsästää ennemmin vähän ja ihanaa kuin paljon ja tavanomaista. Putiikista löytyy myös upeana Suomalaisena vahvistuksena Keski[piste] tuotteita, tällä hetkellä löytyy viirejä, valikoima laajenee jatkossa. Jennin kanssa ollaan täällä blogimaailmassa tutustuttu ja hänen huolella toteuttuihin tuotteisiin olen kovasti ihastunut. Jos on jotain mieltä askarruttavaa tai kommentoitavaa niin laittakaa ihmeessä s-postia, soittaakin saa (täällä vaan on arkisin aika kova meteli:))

Päivitän noita tulossa olevia tuotteita vielä illemmalla. Tähän blogiin ei ole putiikissa linkkiä syystä että en aio tehdä tästä sen kummempaa markkinapaikkaa, toki pikkuputiikki nyt kulkee mukana mutta haluan pitää tämän blogin "henkilökohtaisempana".


8 kommenttia:

 1. Onnea voittajalle!

  Ja onnea Alexandra, putiikki näyttää ihanan raikkaalta! <3

  VastaaPoista
 2. Onnea uudelle putiikille, tosi kiva kun tälläisiä vähän erilaisempiakin putiikkeja syntyy, ettei ihan joka paikassa ole aina niitä samoja juttuja myynnissä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, tarkoitus onkin olla hieman "erilainen", yritän suorastaan välttää tuotteita, joita näkee monessa paikassa:)

   Poista
 3. Täytyy mennä tutustumaan ehdottomasti! :-) Ihanaa, olenkin jo odottanut! :-)

  Tervetuloa arvontaan! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimästi tervetuloa! Tulen myös kyläilemään:)

   Poista
 4. Oh, voiko olla totta näin hyvä tuuri!!! Haliterkut pikku onnettarille ja suuret kiitokset arvonnan järjestäjälle! Mielettömän ihanaa, valokuvakehys sopii täydellisesti pienemmän tyttömme uuteen huoneeseen ja tuikkulyhty tulee olemaan piparkakkutalo-asetelmani (leivon & teen sellaisen joka vuosi :-) keskipiste! KIITOS!!!

  VastaaPoista
 5. Ihana pikku putiikki ja hyvä nimi. Muakin ilahduttaa noi Jennin tuotteet =D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...