10/12/2012

Kotona lasten kanssa

Ollaan puuhasteltu lasten kanssa kaikenmoista viime päivinä, paljon saa olla kaikkea keksimässä, että on tarpeeksi virikkeitä, jotta huonekalut ja koriste-esineet säästyvät pahimmilta tuhoilta. Olen nyt ollut jo aika lailla tasan neljä vuotta kotona, jos lasketaan mukaan kaksosraskauden loppuajan sairasloma. Aika on mennyt ihan älyttömän nopeasti. Ennen äitiyslomalle jäämistä olin ajatellut olla kotona reilun vuoden verran ja jatkaa uran rakentamista ja tehdä keskeneräisenä lojuneen gradun vihdoin ja viimein valmiiksi. Mutta kuinkas sitten kävikään:) Vielä olen koulun kirjoissa (sadannen vuoden opiskelijana;)) ja lapsia on jo kolme. 

Tämä blogi ja tuore nettikauppa tuovat kyllä kovasti vaihtelua ja piristystä arkeen ja olen saanut myös rästiin jääneet kouluhommat tehtyä (gradua lukuunottamatta). Niin kauan kuin minä olen kotona, myös kaikki lapset ovat. Olen toki kiitollinen, että tämä järjestely on ainakin toistaiseksi mahdollista. Isommille tytöille vaihtelua tuovat liikuntaleikkikoulu ja leikkitreffit, pienin nyt ei moisia edes kaipaa. Nykyään ajattelen, että kyllä sitä "uraa" ehtii myöhemminkin luomaan, jos sitä enää edes haluaa, ainakaan siinä muodossa kuin joskus ajatteli.


Roikutan lastenhuoneen naulakossa aina sesongin mukaisia vaatteita (välillä on kyllä ihan omat sesongit menossa,jos joku ihanuus tulee vastaan).Nykyään sitä osaa jo ihan eri tavalla nauttiakin lasten seurasta  ja monta kertaa päivässä saa nauraa kippurassa hauskoille jutuille. Tänään toinen isommista tytöistä kysyi, että voiko heidän nimiään vielä vaihtaa. Sanoin sitten, että ei kyllä enää voi mutta mihinkäs olit ajatellut vaihtaa. Kuulema Ella tai Mintlapsi? olisivat kivempiä kuin nykyinen nimi.... hmmm, ehkä ei kuitenkaan. (Vaikka Ella kiva nimi onkin:))

Tänään nyt oli vaihteeksi hieman syvällisempiä pohdiskeluja. 


Rattoisaa syksyistä perjantai-iltaa <3

4 kommenttia:

 1. Hih, hauskoja nimivaihtoehtoja! :) Ja tosi kauniita sesonkivaatteita! <3

  Nopeasti tämä 2,5vuoden kotiaika on itselläkin mennyt! Ei voi käsittää, että siitä on niin pitkä aika, kun töistä on lähtenyt. Hyviä pohdintoja kotiäitiydestä ja urasta. Ja jännä miten elämä vie sitten oikeaan suuntaan, oli se mikä tahansa. :)

  Mukavaa perjantaita teille! <3

  VastaaPoista
 2. Voi nuita lasten juttuja, ne niin ihania! <3 Mukavaa perjantaita sinnekin, työn touhusta, koko viikonloppu, nyyyyh! :-)

  VastaaPoista
 3. Kyllä muakin jännitti jäädä kotiin viideksi vuodeksi. En kyllä kadu hetkeäkään. Kouluaika on mennyt hujauksessa ja nyt jo löytyy jonkun verran uuden alan töitä, vaikka aikaakaan ei oikein olisi. Nauti! Kaiken kyllä ehdit tehdä.

  VastaaPoista
 4. Nautiskele olostasi lasten kanssa kotona! Ihana kun olet saanut siihen mahdollisuuden! Itsekin olisin halunnut jäädä kotiin tytön kanssa ja sydäntä riipi viedä reilun vuoden ikäinen hoitoon.. onneksi neiti sopeutui hyvin, niin helpotti äidin tuskaa ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...