10/20/2012

Muistoja menneisyydestä

Kuvien laatu on nyt normaalia huonompi, koska en löydä kameran muistikorttia mistään. Tässä perheessä kun jokin noin pieni katoaa niin se on sitten gone for good, elikkäs pitäisi uusi hommata jostain. 

Isäni säilyttää kaikenmoista tavaraa vuositolkulla ja nyt oli tästä "hamstraamisesta" hyötyäkin, hän nimittäin löysi pinon kortteja alkaen vuodesta 1981, jolloin olen syntynyt. Nämä olivat jotenkin aivan hurmaavia ja nappasin kuvat muutamasta oikein ihanasta.


Yläkuvan lyhdyt ovat ihania ja tuollaisia itse asiassa haluaisin omaan kotiin, tämän ajattelin kehystää ja ripustaa sopivaan paikkaan. Olen saanut tämän kortin vuoden vanhana mummiltani, joka on jo nukkunut pois<3


Esittelin muutama postaus sitten kirppikseltä löytämäni metallisen paperiroskiksen, jossa oli ihana Sarah Kay kuvitus. Ilahduin kovasti, kun huomasin tämän kortin olevan samaa sarjaa. Näitä Sarah Kay kortteja löytyy vielä nykyäänkin. Löysin muuten äidiltäni Sarah Kay peilin, jossa on myös aivan ihana kuva, pitänee siirtää se tänne meidän iloksi:)


Viimeisenä hauska hiirten sienitalo, tytöt halusivat tämän huoneeseensa ja laitettiin kortti kehyksiin ja neidit saivat hyllyllensä hiiritaulun.


Pitää nyt vielä jatkaa muistikortin etsintää, että saisi otettua kunnon kuvia, kännykällä on hieman hankala napsia kuvia.Oikein mukavaa lauantai-iltaa kaikille!

6 kommenttia:

 1. Sarah Key -aika oli ihanata...Ja tuo hiirten sienitalo niin vekkuli :)

  VastaaPoista
 2. Suloisia löytöjä! Nuo ensimmäisen kortin lyhdyt ovat muuten oikein ihania, niistä saisi kivan tunnelma valaistuksen pihaan!

  Mukavaa viikonlopun jatkoa! <3

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihania löytöjä! :-) Vanhat valokuvat omasta lapsuudesta ovat aarteita. <3 Suloisen kortin tyttösi saivat itselleen hyllylle katseltavaksi! :-)

  Niin sitä itsekin uppoutuu katselemaan omia lapsuuden kuviaan mumolassa ja muistelemaan menneitä. <3

  Kauniin syksyistä sunnuntaipäivää Sinulle & perheellesi! :-)

  VastaaPoista
 4. Aivan huippu suloisia juttuja! <3 Kerrassaan! <3

  Iloa alkaneeseen viikkoon! :-)

  VastaaPoista
 5. Tosi suloisia löytöjä! Ihania.. Mukavaa viikkoa sinne!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...