10/26/2012

Perjantai

Onpas ollut viikko, niin paljon hommia, että en ole edes koneelle ehtinyt, lisäksi vanhempi lähisukulaisemme on erittäin huonossa kunnossa ja nuorimmaiselle tulee hampaita. Siinähän sitä yhdelle viikolle. Lasten kanssa ollaan askarreltu tuollaisia väkkyröitä, tytöt itse näkivät pikkukakkosessa ja maalasivat paperit, äiti sitten hieman auttoi taittelussa. Ihan kivat väriläsikät keittiöön, meillä kun ei niin hirveästi ole lasten taideteoksia esillä:) Miten te muuten laitatte lapsukaisten tuotokset esille? Ajattelin hommata myös ihan kunnon kansion piirustuksille ja maalauksille, kun niitä nyt on alkanut enemmän tulemaan. 

Avokadoja olen myös kasvatellut, ei vaan kuulema ole mikään kaunein kasvi mutta ajattelin latvoa hyvissä ajoin, niin ei ihan hirmu hujoppeja tulisi. Vasemman puoleinen siemen on istutettu pari viikkoa sitten ja oikean puoleinen pari kuukautta sitten, ovat melkein saman kokoisia, hassu juttu...


Huom! Keski[piste] uutuuksia putiikissa. Lisäksi kysyjille tiedoksi tätäkin kautta: Annabel Kernit eivät tulleet vielä tällä viikolla, ensi viikon alussa pitäisi viimeistään saapua! (Laitan vielä s-postia)


Mukavaa perjantai-iltaa!

Yritän päivitellä ahkerammin, kunhan taas vähän meno tasoittuu:)

3 kommenttia:

 1. Söpöjä askarteluja neideiltä! :) Hauska sattuma, että itsekin hankin alati lisääntyville taideteoksille juuri oman kansion. :)

  Mielenkiintoinen kasvatuskokeilu meneillään, pidäthän sitten ajantasalla, miten avokadot menestyvät. :)

  Mukavaa viikonloppua teille! <3

  VastaaPoista
 2. Mukavan näköisiä askarteluja :) Meillä lasten taideteoksia kerätään laatikkoon, mikä on kuopuksen sängyn alla.
  Jotain töitä on jatkuvasti kotona esillä (esim. kukkaruukuista tehdyt peikot). Jääkaapin ja pakastimen ovet on aika usein täynnä neitien piirrustuksia kun laittavat itse niitä siihen esille. Välillä äiti siivoaa ja kerää ns. paremmat talteen.

  VastaaPoista
 3. Enpäs ole ikinä hoksannut, että avokadojakin voisi itse kokeilla kasvattaa! Menenkin heti huomenna kauppaan ja isken avokadonkivet multiin! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...