10/10/2012

Sadepäivän sisusteluja

Toivottavasti ette ole jo ihan kyllästyneet näihin olohuonekuviin:) Ystäväni kävi tuossa yhtenä päivänä ja esittelin hänelle olohuoneen uutta järjestystä ja hän totesi että olisikohan se kuitenkin parempi, jos sohva ja pöytä olisivat suorassa linjassa. Siinä ei sitten mennyt kuin kaksi sekuntia, niin ne oli suorassa ja kyllähän se paremmalta näyttää. (Thank you A for your great idea!)


Vaihdoin sohvatyynytkin hieman talvisempiin ja lykkäsin kaikki lyhdyt esille. On taas niin kovin harmaata.


Alla oleva salmiakkikuvioinen tyyny on tehty villamekosta. Äitini antoi minulle mekon muutama vuosi sitten ja koska mekolle ei ollut tullut käyttöä koko aikana, päätin tehdä siitä kaksi tyynynpäällistä. Äiti ei kyllä ollut ihan yhtä innoissaan, kun huomasi vanhan mekkonsa uudet muodot:) Ei kuulema lahjoita mulle enää mitään, mitä voi vielä käyttää.

Sain vihdoin ja viimein käyttöä myös liitutaulunimikylteille, en raaskinut laittaa niitä kesällä ulos ja vasta nyt löysin ne kaapin perukoilta. Kaksi lojuu vielä tyhjänpanttina.


Tosiaan vielä kovasti tervetuloa kaikille uusille lukijoille! Olen vieraillut blogeissa useampana päivänä ja mennyt jo hieman sekaisin, että kenen luona nyt on tullut käytyä ja kenen ei.


Nettikaupassa on ollut jo mukavasti vierailijoita, Bloggarialennus 25% koskee siis kaikkia tuotteita Jennin Keski[piste] viirejä lukuunottamatta, myös tulevia Annabel Kernin soivia ihanuuksia:) Alennukseen oikeuttaa linkki blogista kauppaan.


Mukavaa keskiviikkoa!


6 kommenttia:

 1. Justpa olin kysymyässä että mistä noin ihana salmiakki tyyny! :-D Voi taivas että on ihanuus <3

  Ja erittäin hyvältä näyttää olkkari, ei todellakaan kyllästytä! :-)

  Blogissa on alkanut arvonta eilen :-)

  VastaaPoista
 2. Hienoja kuvia olohuoneesta. Todella kiva tuo tyyny, entinen mekko ;)
  Mukavaa illan jatkoa sinulle.
  Halauksin Erica

  VastaaPoista
 3. Mä en ainakaan ole kyllästynyt, teidän olkkari on niin viihtyisä, että siitä katsoo kuvia mielellään! Ja yhdyn kuoroon, salmiakkityyny on tosi hieno, ilmankos oletkin sen itse taiteillut. :)

  Kiva juttu, että kaupassa on vilinää! :)

  VastaaPoista
 4. Tosi hienosti uusiokäytetty mekko. Itse just ostin eilen Hulluilta päiviltä yhden palmikkoneulevillatakin, jota sovitellessa ja peilaillessa mietin, että sitten kun en enää käytä, teen tyynyn :-) Ja olohuonekuvista - olohuoneenne on niin ihana, että kyllä siitä jaksaa kuvia katsella! Kiitos arvontavoitosta (laitoin alempaan postaukseenkin kiitokset), huippuihanaa että voitin, ihana palkinto!

  VastaaPoista
 5. HEi!
  Sinisen Kuistin sivuilta tänne löysin ja mikä ihana blogi täältä löytikään...heti itseni lukijaksi klikkasin...:)

  VastaaPoista
 6. Toi mekkotyynyhän on aivan ihana! Ja nyt se on sentään käytössä =D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...