11/01/2012

DIY Valelaskosverhot ompelematta

Minulla on odottanut kaapissa mummoni virkkaamat ja ompelemat pitsilakanat. Olen niistä jonkinmoisia verhoja kaavaillut ja nyt päädyin testaamaan lakanoita olohuoneeseen valelaskosverhoina. En missään tapauksessa halua ommella näitä millään muotoa ja olen itse asiassa katsellut kirppareilta vanhoja pitsilakanoita, jottei näihin tarvitsisi kajota. Aikani tuumailtuani päätin kokeilla virittää verhot ompelematta ja  olen lopputulokseen ihan tyytyväinen. Taittelin verhot niin, että pitsireunus ja parikymmentä senttiä sen yläpuolella jäi roikkumaan vapaasti. Sitten vain heitin koko komeuden verhotangolle ja laitoin pyykkipojat pitämään takaosaa ja etupuolella tulevaa verhoa yhdessä, kuitenkin niin, että pyykkipojat jäävät ensimmäisen kerroksen taakse piiloon. Seuraavaksi vain kolmella nuppineulalla taitos pitsikerrosten väliin, jotta syntyy  laskosefekti. Helppoa kuin heinänteko:)Mukavaa marraskuun ensimmäistä!3 kommenttia:

  1. Näppärä verhotaittelu! :) Tosi kaunis tuo lakana, en ihmettele, ettet sitä halunnut alkaa ompelemaan. Kauniilta näyttää! <3

    VastaaPoista
  2. Sait kyllä aivan ihanat verhot :-) <3 Oi että, todella kivan näköiset kerrassaan! :-) Kyllä kelpaa ja ihanaa valoa tuo :-) Mukavaa viikonloppua! :-)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...