11/09/2012

Kerran perjantaina

Meillä on tänään ollut kahvivieraita ja ollaan leikitty prinsessaa (kuten joka ikinen päivä) lisäksi olen siivonnut kuin viimeistä päivää. Tekisi mieli pistää koko sisustus uuteen uskoon, tai ainakin hieman yksinkertaistaa ja tuoda mukaan uusia värejä, saas nyt katsoa. 

Nyt on aivot ihan vapaalla, ei runosuoni kuki. Seuraavaksi keittiöhaaste (ellen inspiroidu jostain muusta ensin;)) Kuvat saa tänään puhua puolestaan...


Mukavaa perjantai-iltaa!


13 kommenttia:

 1. pisti silmään kun tuota kakkukuvaa katoin, että teillä se taitaa olla samanlainen tapetti kun meillä olkkarissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. meillä tämä tapetti on alkuperäistä paperi tapettia. Montaa eri kopiota olen nähnyt, mutta tuo teidän kyllä vaikuttaa erehdyttävästi samalta..meidän tapetti siis TODELLA vanha. appiukon arvio on, että se on 60-70 luvun taitteessa tähän laitettu(asutaan siis hänen lapsuuden kodissaan).

   Poista
  2. Okei, meidän on siis varmastikin kopio. Meillä on nimittäin uusi tämä talo. Valitsin tapetit vanhojen mallien mukaan, joten tuo teidän on varmasti ollut esikuvana tälle tapetille. Mielenkiintoista!

   Pitää tulla vielä katsomaan teidän tapettia tarkemmin:)

   Poista
 2. Nam, mitä herkkuja teillä onkaan ollut! Kaunis kattaus! :) Ja niin suloiset keijuprinsessat. :) Mukavaa viikonloppua teille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos my dear Jenni<3

   Mukavaa viikonloppua teillekin!

   Poista
 3. Ihania kuvia ja suloiset prinsessat.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Ihania prinsessoja ja tuo vanha pirtelövempain on kadehdittavan ihana. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Cheri, tuo pirtelöhommeli on kyllä minun ehdoton suosikki tämän talon esineistöstä;)! Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 5. Kauniita kuvia! Prinsessat ovat aina ihania, meillä vaan ei tällä hetkellä prinsessaa leikitä. Tuleva leikkijä, 1v 3kk perii äitinsä vanhat prinsessa puvut yms. aikanaan. Vielä on kuitenkin liian pieni ja minä mummu siis vaan odottelen tulevia prinsessaleikkejä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...