12/01/2012

Ensimmäinen joulukuuta, pallojen tuunausta

Heipparallaa kaikille! long time no see. Selkä sanoi naks ja poks ja viikko on mennyt jos jonkinmoisessa instituutiossa vieraillessa mutta ei sen enempää siitä. Se on jo ensimmäinen joulukuuta ja tänään on avattu kalenterin luukut ja katsottu tonttu Toljanterit ja mies on kolannut lunta, täällä on aivan kamalan paljon lunta.

Haluan jonkinmoista joulukalenteria pitää mutta jos jotkin luukut jäävät avautumatta niin sitten hypätään vaan etiäpäin. Kaivelin tänään joulukoristeita jo hieman esille ja osa valkoisista kuusenkoristeista oli muuttunut vähemmän valkoiseksi ja olivat muutenkin aika ränsistyneen näköisiä. Ajattelin hieman tuunailla palloja uuteen uskoon. Testasin teippaamisen, leimaamisen sekä tussilla töhertämisen. Päivä ja valoisa aika kuluivat päivittäessä uusia tuotteita nettiputiikkiin ja kun pääsin pallojen kuvaamiseen, niin oli jo auttamattoman pimeää, otin sitten kuvat salamalla pilkkopimeässä saunassa ja jatkoin pimeässä makuuhuoneessa. Kuvista tulee kyllä huomattavasti "parempia" kuin lampun valossa mutta aika summanmutikassa joutuu kuvia räiskimään...
Lumitilannetta

Tällaista täällä, mitäs muille, onko teillä paljon lunta?


Mukavaa lauantaita!
10 kommenttia:

 1. Hauskoja tuunauksia! :) Toivottavasti selkäjutut selviää parhain päin pian! <3

  Onpa teillä lunta! Täällä on noin 20cm satanut nyt vuorokauden aikana, ihan kivasti pääsee lumileikkeihin ja lapioimaan ja harjaamaan ja rämpimään ja ja ... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, eiköhän tämä tästä:)

   Täällä todellakin tuota lunta riittää, lapset tosiaan nauttivat!

   Poista
 2. Täällä ei oo lunta. Jospa meki sitä kohta saatais :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän lähettää lumisia ajatuksia sinne:)

   Poista
 3. Ihanat tuunaukset! :-) Oi! :-) Lunta on ihan kivasti tullut mutta toki lisääkin saa tulla! :-) Mukavaa lauantai iltaa! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Kyllä vielä voi lunta vähän tulla, kunhan ei taas tulis ihan megalomaanista lumimäärää. Mukavaa launtaita sinnekin!

   Poista
 4. Ihania palloja <3
  Luminen maisema on kaunis ja jouluinen.

  Mukavaa joulukuun ensimmäistä viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Mukavaa viikonloppua sinnekin<3

   Poista
 5. Lunta on ja se on ihanaa! Paranemisia selän kanssa, ne on niin kurjia juttuja. Nimim. viimeiset 10 vuotta issiaksesta kärsinyt :)

  VastaaPoista
 6. On lunta. Tuolla ne lumityöt pihalla odottaa... Lapset on hoidossa ja meillä ja juuri on syöty rauhallinen aamiainen. Pitää kohta könytä ulos. Kivoja palloja!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...