12/13/2012

Luukku 13. Viime jouluna

Illaksi on päivä jo kääntynyt, täällä on ollut niin paljon tohinaa että melkein jäi postaus tekemättä. Katselin tuossa kuvia viime joulusta ja mietiskelin mitä kaikkea silloin puuhasteltiin. Viime jouluna olimme ihan oman perheen kesken, blogista ei ollut silloin vielä tietoakaan ja kotona oli kuukauden vanha vauva. Tohinaa riitti kaksosten kanssa mutta silti päällimmäisenä joulusta on muistona rauha ja hiljaisuus. Oli niin poikkeuksellista olla ilman muuta sukua ja vauvakin taisi vedellä sikeitä suurimman osan ajasta. Paljon sitä ehtii vuodessa tapahtua, nyt pieninkin menee jo sata lasissa ja isosiskoilla vauhti vaan kiihtyy (jos se nyt enää on mahdollista:))

Lapset saivat leikkikeittiön, jolla leikittiin koko jouluaatto ja onneksi keittiö on edelleenkin kovassa käytössä (on muuten myös kestänyt täysin ehjänä, jos joku miettii joululahjaksi niin voin ihan suositella).

Pienten lasten kanssa vuosikin on pitkä aika ja taidot karttuvat vauhdilla. Vauvakuvia katsellessa kyllä tulee välillä hieman haikea olo:) Aika aikaa kutakin, mitäs te teitte viime jouluna?

Rauhallista illan jatkoa!

5 kommenttia:

 1. Ihania muistoja viime joululta. <3

  Itsekin olen monesti muistellut viime joulua ja sen rauhallista tunnelmaa. Silloin tunsin, että sai kunnolla hengähtää ja koko perhe nautti joulun ajasta.

  Mukavaa tunnelmointia ja iltaa teille <3

  VastaaPoista
 2. Ei enää mullakaan luukut aukea kukonlaulun aikaan, hehee! Jouluista jää niin huippumuistot, kun on omia lapsia. Tänä jouluna olen kiitollinen tulevasta sisaruksen lapsesta. Musta tulee pian täti, mitä olen odottanut NIIN kauan. Ostin jo vauvalle joululahjan, vaikka se ei ole edes syntynyt silloin =D

  VastaaPoista
 3. Voi, ihania kuvia ja suloisia muistoja! <3 Kyllä nämä pienet vaan kasvaa ihan liian vauhdilla! Meillä etsittiin viime jouluna (ja etsitään edelleen) sitä Meidän tapaa viettää joulua. Jospa se vielä löytyisi...

  VastaaPoista
 4. Ihania juttuja kerrassaan viime jouluna teillä ollut ♥ Aika on mennyt aivan hurjaa vauhtia!

  Mukavaa loppu viikkoa! :-)

  VastaaPoista
 5. Kommaillaas taas pitkästä aikaa :)

  Ihania muistelukuvia ja ihanat tytöt! :)
  Hyvää joulua!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...