12/08/2012

Luukku 8. Löytöjä

Toteutettiin eilen suunniteltu kirppiskierros ja sieltähän löytyi vaikka mitä! Suurin osa puoli- ilmaisia, esittelen tässä kahdeksannessa luukussa osan löydöistä, mukana myös mini diy.


yläkuvissa näkyvä lyhty sekä toinen samanlainen ja lisäksi puinen kynttilänkalka lähtivät mukaan yhteensä 1,50€ hintaan.Löysin myös aivan hurmaavan minikokoisen maustehyllyn sisältöineen, kokonaisuus maksoi vain euron ja on varmaan oikeasti ihan aikuisille tarkoitettu mutta sopii täydellisesti lasten leikkikeittiöön. 


Yläkuvassa näkyvä jättimäinen jalka sopii täydellisesti suuren kynttilän jalaksi, laitoin vain kuvauksen ajaksi tuon lyhdyn päälle. Tuosta saisi myös kivan pikku pöydän, jos laittaisi kannen päälle, luulen että jalka on aikoinaan toiminutkin pöydän jalkana. Ostin myös kolmannen kynttilänjalan, on vielä hieman korkeampi kuin tässä kuvassa näkyvä, siinä on vain niin karmea lakkapinta päällä, että menee välittömään tuunaukseen. Hintaa näillä oli vaivaiset 0,50€/kpl.

DIY HAVUMANSETTI


Tein kynttilälle pienen mansetin rautalangasta, johon kiedoin juuttinarulla havuja sekä varpuja. Punaiselle nauhalla ei sitten ollutkaan mitään käyttöä, vaikka se kuvissa näkyykin.
Rauhallista lauantai-iltaa!


9 kommenttia:

 1. Ei voi olla totta, miten mahtavia löytöjä olet tehnyt ja ihan ilmaiseksi!! :-) VOI ETTÄ :-) Ihania! :-) Ja tuo mansetti niin hieno ♥ Iloista lauantaita! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oli kyllä tällä kertaa todella halpoja löytöjä:)

   Poista
 2. Todella upeat löydöt! Ja samat sanat, ihana havumansetti <3

  VastaaPoista
 3. Mahtavia löytöjä olet tehnyt! Ja ihana mansetti! <3

  VastaaPoista
 4. Täällä meillä täyttyy joulusiivousten myötä pahavilaatikot kirpparitavaroista. Mahoton priorisointi käynnissä. Löytämäsi sorvattu jalaka kyllä löytö ja tuo maustehylly eri soma, niinku viereinen vatkausvekotinkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä varmaan riittää kaikkea ihanaa myytäväksi asti! Meillä kannetaan toisesta ovesta tavaraa ulos ja toisesta sisään:) Kiitos, sorvatut kynttilänjalat lähtevät kyllä melkein aina matkaan, jos sellaisia vastaan tulee!

   Poista
 5. No voi vitsin vitsi, mitä upeita löytöjä! Maustehylly on tosi aarre :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...