12/09/2012

Luukku 9. Tarjotinpöytä

Kylläpäs meillä nämä luukut aukeavat myöhään, niin paljon puuhasteluja täällä kotona ja minä kun en tee juurikaan mitään etukäteen vaan menen täysin oman fiiliksen mukaan. Tämän päivän diy/ tuunaus on tarjotinpöytä. Jalkana eilisen kirppiskierroksen mäntyinen ja rumalla lakkapinnalla ollut kynttilänjalka, mustaksi maalattuna. Tarjotin on laitettu kiinni silikonilla, niin ei tarvitse hajottaa, jos haluaa joskus nämä toisistaan irrottaa. Aluksi meinasin metsästää kirpparilta isomman tarjottimen jalan kaveriksi mutta nämä kaksi sopivatkin hyvin mittasuhteiltaan yhteen, niin ei sitten tarvinnut lähteä uutta etsimään, hieno homma siis!


Tästä lähdettiin...

.. ja tähän päädyttiin


Illanjatkoja <3

13 kommenttia:

 1. Hei kiitos huippuideasta!!Meiltä löytyy molemmat ja tuunaampa niistä samanlaisen pöydän!!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistavaa, jos tästä oli hyötyä, odotan sun versiota=D <3

   Poista
 2. Tuosta tuli kyllä upea! <3 Haluaisin kanssa tuollaisen meille, ihana idea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo on kyllä niin helppo tehdä, pitää vain tietty materiaalit löytää. Tarjottimia löytyy lähes aina, kynttilänjalkoja joskus kerralla paljonkin ja välillä ei näy yhtään sopivan kokoista pitkään aikaan=)

   Poista
 3. Vau, tosi upea lopputulos! Mielettömän kiva idea ja toteutus.
  Ja kaunis tuo talolyhty! Niitä on näkynyt monissa blogeissa ja ihania ovat. <3

  Mukavaa illanjatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos!

   Mukavaa illanjatkoa sinullekin!

   Poista
 4. Kaunis pari ja mikä parasta, ne voi vielä mielen muuttuessa irrottaakin toisistaan! En tiedä sinusta, mutta täällä meillä käy niin kova tuuli, että mielikin muuttuu vähän väliä tuuliviirin lailla.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja aivan totta, täälläkin on tuota tuuliviiri meininkiä jatkuvalla syötöllä, joten mitään ei viitsi pultata lopullisesti kiinni:)

   Poista
 5. Ihan mahtava! Oletko sä kyllästynyt valkoiseen? Sulla on selvästi alkanut musta suti heilua enemmän. Mä tykkään just siitä että on molempia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Valkoinen ehkä hieman kyllästyttää, olen kyllä aina pitänyt mustasta, aikaisemmat kodit ovatkin olleet tummempia ja nyt haluan tännekin enemmän kontrastia:) Mäkin tykkään että molempi parempi, kokovalkoinen on liian steriili ja tylsä (minun mielestä:))

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...