1/17/2013

Lamppu ja pari muuta juttua

Taas on tullut viikko mentyä tukka putkella ja tässä television tuijottamisen lomassa muutaman kuvankin ehdin ladata. Sain vihdoin ja viimein uusittua viime kesänä kirppikseltä ostettuun (löytyy jostain kirppispostauksesta, en nyt laiskana jaksanut etsiä linkkiä) lamppuun sen pistorasiaan menevän osan. Lamppu onneksi toimii moitteettomasti ja pääsi meidän olohuoneeseen lukuvaloksi. 

Olen  myös laitellut muita uusia ja vanhoja hankintoja esille. Lastenhuoneeseen ripustin perhosverhot, edellisessä postauksessa mainitun ostosreissun satoa, jotenkin ihanan raikas tuo turkoosi väri ja sopii täydellisesti Jennin (Keski.) tekemän viirin kanssa.

Olohuoneeseen laitoin myös kirppikseltä ostetun korin, varmaankin vauvan korisänkynä ollut. Siihen mahtuu kivasti koristetyynyjä ja täkki.
Pian on viikonloppu, ihanaa!


7 kommenttia:

 1. Ihanan valoisaa ja pirteän näköistä! :-)

  Mukavaa viikonloppua! :-)

  VastaaPoista
 2. Ihanan raikkaan näköistä ja kuten Seija totesi, niin valoisaa. Kaunis teidän olkkari ja ihana tuo valaisin! <3 Perhosverhoista tulee tosi keväinen fiilis jo, ihanalta näyttää!

  Mä muuten olen nukkunut vauvana juuri tuon näköisessä korissa. :)

  VastaaPoista
 3. sulla on kyllä tekstiileissä selkeesti hyvä maku. nuo perhosverhot on kyllä päheet. aivan ihanat ja taas NIIIIN miun näköset :D eli jos luovut noistakin niin tiedät kehen yhteyttä ottaa :D

  VastaaPoista
 4. Niin ihanan valoisan näköistä! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Muissakin blogeissa on näkynyt isoja koreja joihin saa täkit ja viltit. Käytännöllistä ja kivannäköistä. Perhosverhot on myös mun makuun, ihana! Sopivat tosiaan hyvin viirin kanssa =)

  VastaaPoista
 6. Sinulle on blogissani tunnustus! :-)

  VastaaPoista
 7. Tosi kaunis lamppu ja muutenkin ihanan näköistä! Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...