1/07/2013

Tilaihme

Meillä on aina kaaos eteisessä eikä asiaa auta yhtään minimaaliset säilytystilat ja tuulikaapin puute. Näin jälkiviisaasti ajatellen olisi kannattanut ehdottomasti rakentaa erillinen eteinen tai ainakin suunnitella olemassa oleva paremmin.

Olenkin etsiskellyt kapeaa laatikostoa, jossa olisi mahdollisimman monta laatikkoa joihin saisi hansikkaat, hatut, villasukat yms. omiin lokeroihinsa. Tämä laatikosto osui silmiin Karjaalla kirppiskierroksella pari viikkoa sitten, eikä siinä ollut tietenkään hintaa. Laatikosto on mäntyä ja ostohetkellä siinä oli perinteinen lakkapinta päällä. Menin kysymään hintaa, myyjä tuli paikalle ja kysyi olisiko 15 euroa sopiva summa ja niin lähti laatikosto heti mukaan. (Sehän oli melkein ilmainen:)). Ei se nyt ihan ideaali tuon toisen laatikoston kaveriksi ole mutta ah kuinka siihen mahtuu meidän kaikki hanskat, hatut sun muut releet. Maalattiin pohja antiikkivalkoisella ja sain jonkun kuningasidean maalata vaaleanharmaata epätasaisesti päälle ja eiköhän se harmaa maali loppunut kesken. Pitää nyt hieman pohtia tuota lopullista väritystä.

Kuville tapahtui sitten jotain mystistä, ennen -kuvia ei löydy mistään ja lopputuloksestakin vain kaksi kuvaa... kummallista, tässä nyt kuitenkin meidän halpa tilaihme uudella maalipinnalla:)
Pitää varmaan käydä ostamassa uusi purkki maalia...Mukavaa viikon alkua!

18 kommenttia:

 1. Hieno laatikosta ja mikä hinta!

  VastaaPoista
 2. Hyvännäköinen tuli. Hioitko sä sitäpohjaa ensin? Mulla olisi kanssa yksi samanlainen projekti odottamassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hioin, tai oikeastaan mies hioi hiomakoneella ja viimeisteli käsin. Hioiminen on kyllä se ikävin vaihe näissä projekteissa... Tsemppiä sun projektiin:)

   Poista
 3. Mä ostin parisen kuukautta sitten kirpulta keittiön kapeat alakaapistot jaloilla eteisen kaapeiksi. Meillä on muksujen kenkiä niissä. Toki hyllyille mahtuis myös tekstiilejä. Näppärät!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä kirppiksiltäkin onnistuu tekemään löytöjä! Nyt mulla on myös etsinnässä joku kapea ja matala kaapisto ikkunoiden alle, saas nähdä osuuko kohdalle:)

   Poista
 4. Näyttääkin tosi tilavalta ja juuri passelilta eteiseen. Hiominen on kyllä tylsää hommaa maalaamiseen verrattuna. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiominen on ihan sanonko mistä:) Siksi mies saakin hoitaa sen homman...

   Poista
 5. Edullinen tilaihme, tosi kätevä kaikille irtoasusteille, joilla on tapana retkeillä sinne tänne.

  VastaaPoista
 6. Hitsi kun hienoksi tuli. Missä päin Karjaata löytyy kirppis mistä tuollaisia "aarteita" löytyy?!? Ite en ole koskaan löytänyt Karjaan kirppiksillä mitään :(.
  Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle.
  Halauksin Erica

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Karjaan kirppistarjonta on kieltämättä hieman huono, tämä löytyi sellaisesta kolmikerroksisesta talosta, joka oli ihan täynnä rojua, ei ilmeisesti varsinainen kirppis vaan enemmänkin kierrätyskeskus. Aluksi kun mentiin sisään, niin olin aika skeptinen mutta tuo löytö nyt ainakin tehtiin:)

   Lohjan Karisma on muuten ihan hyvä kirppis btw, parempi kuin Karjaan!

   Mukavaa viikkoa sinullekin Erica<3

   Poista
  2. Täytyypi käväistä siellä seuraavalla Lohjan reissulla. Kiitos vinkistä.

   Poista
 7. Mulla palaa hermo kaikkiin matkustaviin hattuihin ja rukkasiin. Meillä on melkohyvä säilytystilanne. Halauisin kuitenkin, että ne olisivat sillä lailla helposti kasassa eikä niin että just just mahtuu. Mua jaksoi naurattaa sun maali sählääminen =D hienohan tuo onneksi on jo nytkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikään ei ole siivouksellisesti niin rasittavaa kuin ympäriinsä seilaavat sukat, rukkaset sun muut. Multa menee hermot myös sisäsukkiin, joita löytyy mistä sattuu ja aina ne on yksittäisiä ja pari on ties missä:) (Hieman antipatioita...) Mulla meinaa aina maalaamisten kanssa mennä yliyrittämiseksi=D

   Poista
 8. Hieno. Tuollainen onkin kätevä.
  Blogissani on haate sinulle :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...