2/26/2013

Keittiön ja olohuoneen uudistus

Kun yksi asia johtaa toiseen... sunnuntaina sain päähänpinttymäksi kokeilla televiosion alla ollutta senkkiä keittiöön, mies ei suuresti innostunut ajatuksesta mutta sain kuitenkin hänet ylipuhuttua hommaan. Olikin aika projekti irroitella kaikki johdot ja siirtää tavarat, hieman alkoi itseänikin huolestuttamaan että jos lopputulos onkin ihan pönttö niin tuo ukkokulta ei suostu jatkossa enää ikinä mihinkään muutoksiin. Senkki kuitenkin asettui ihan kivasti ikkunan eteen, menee kyllä kymmenisen senttiä ikkunan päälle mutta sille ei nyt voi mitään. 


Katseltiin senkkiä aikamme ja mies totesi että näyttää hassulta kun vieressä oleva kaappi on vitivalkoinen ja senkki on enemmänkin luonnonvalkoinen, päätettiin siinä sitten kokeilla lastenhuoneen vaatekaapin ja astiakaapin vaihtoa päittäin ja taas kamala tavaroiden siirto ja roudaaminen. Lopputulos oli ihan kiva ja ei niitä enää takaisinkaan jaksa roudata joten näillä mennään:)Meillä tosiaan on keittiö ja olohuone samaa tilaa, joten huonekaluja tulee pyöriteltyä jonkin verran. Käännettiin vielä keittiön pöytäkin pitkittäin ja olohuoneessa pieni taso siirtyi isojen ikkunoiden alle. Aika kokonaisvaltainen muutos siis. Valaisimet  pitää vielä siirtää paikoilleen, ajattelin laittaa kaksi kristallivalaisilta pöydän päälle mutta siinä onkin sitten seuraava projekti. Pöydän pinta pitää myös käsitellä vaaleaksi ja ja ja...hommaa siis riittää:D Meillä on myös etsinnässä uusi tv-taso tai -kaappi, ensi viikonloppuna lähdetään katselemaan, josko joku kiva tulisi vastaan.

Ei muuta kuin rauhallista tiistaita ja mukavaa hiihtolomaviikkoa!9 kommenttia:

 1. Muutos nayttaa tosi kivalta....
  Tykastyin blogiisi,kun sen vahan aikaa sitten loysin.
  Pitais ehtia viela katsella aiempiakin postauksia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hienoa kun löysit tänne!:)

   Poista
 2. Munkin mielestä näyttää tosi ihanalta!

  VastaaPoista
 3. Hienolta näyttää muutos, mä en jotenkin osaa nyt yhtään ajatella, että miten tuo pöytä oli aiemmin. Oliko se tuossa ikkunan alla pitkittäin? Vai oliko se joku toinen ikkuna. :D Aika kokonaisvaltaisen muutoksen ootte tehneet, mutta lopputulos on kyllä tosi toimivan ja hyvännäköinen. <3

  Mukavaa tiistaita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pöytä oli tuon ikkunan alla pääty ikkunaa vasten. Se on aina vaikea hahmottaa kuvista. Ei olla itse asiassa aimemmin kokeiltukaan pöytää näin päin. Kummasti aina virkistää kun saa järjestystä vaihdettua:)

   Mukavaa tiistaita sinnekin suuntaan!

   Poista
 4. Kokeilemalla sitä aina pääsee hyvään tulokseen! :-) Ja näyttää kyllä nyt kivalta :-) Ja minun mielestä ei ollenkaan paha vaikka ikkunan päälle menee :-)

  Mukavaa viikkoa! :-)

  VastaaPoista
 5. Mä en myöskään muista miltä näytti ennen. Hyvältä näyttää kuitenkin nyt. Valkoisen erisävyiset huonekalut on munkin mielestä omituisia. Luonnonvaalea näyttää helposti keltaisemmalta... Pieni ripaus mustaa on aina paikallaan :)

  VastaaPoista
 6. Kiva muutos! On siinä ollut tekemistä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...