2/19/2013

Kirppiksiä ja viruksia

Minä olen päättänyt että tänään on positiivinen tiistai! Tänään on ensimmäinen suht normaali päivä, ollaan oltu  nimittäin koko perhe rajussa vatsataudissa ja tässä on jo miehen kanssa ihmetelty että missä vika, kun koko ajan ollaan kipeänä. Todettiin vain että taidetaan sairastaa kerralla ne sairastamattomat taudit, koska kaksosilla ei ollut ensimmäisen parin vuoden aikana edes pientä nuhaa. Välillä jopa ihmettelin kun ystävillä oli koko ajan joku lapsista kipeänä, no enää en ihmettele:) Luulen että osasyynä sairasteluun ovat lasten liikuntaleikkikoulu ja lisääntyneet kaveritapaamiset.

Käytiin perjantaina kirpparilla, luultiin silloin vielä hyväuskoisena että toisella isommalla neidillä on vain vähän vatsa kipeänä. Puolivälissä kierrosta äidillekin tuli maha "vähän" kipeäksi ja lähdettiin aika vauhdilla kotia kohti. Ehdin nappaamaan muutaman jutun mukaani ennen kuin tuli lähtö. 


Suloisia leipä tms. lautasia sekä alla näkyvät metalliset lootat (ovat muuten tosi painavia).Ollaan metsästetty kahvaa meidän puukorille (sille jossa on pyörät alla) ja nyt löysin ison vanhan messinkikahvan,  joka on juuri sopivasti kolhiintuneen näköinen mutta kuitenkin siisti. Tarkoitus oli kiinnittää kahva lauantaina mutta kas kummaa kaikki hommat ovat vieläkin tekemättä. Laitan sitten kuvia kun saadaan tämä suuri uudistus tehtyä;)Nyt pitää mennä tekemään rästitöitä ja nettikauppajuttuja puuhastelemaan, oikein mukavaa tiistain jatkoa ja toivottavasti olette säästyneet pöpöiltä tai ainakin mr. yrjön vierailulta:)8 kommenttia:

 1. Oi kun suloiset nuo metallilootat, ihania löytöjä <3

  Voih, mr. Yrjö on aina epämukava vieras! täällä kärsitään lihaskipuilusta liian rankan salitreenin jälkeen. Pikaista paranemista, jos tuo inhottava vierailija ei ole vielä poistunut.

  Mukavaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Jansku<3

   Voi kun minäkin ehtisin salille:) En taida edes muistaa mitä lihaskipuilu on;)

   Mukavaa viikkoa!!

   Poista
 2. Ihania löytöjä, mä kanssa ihastelin Janskun tapaan noita pilkkurasioita, ihanat värit! <3

  Tosi kurjaa tuo sairastaminen ja varsinkin, kun pitkittyy ja kaikki pöpöt tuntuu iskevän vuoronperään. Toivottavasti teidän sairastamiset oli nyt siinä ja pääsette nauttimaan kevätauringosta ja ulkotouhuista! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äh, mulla ei tallennu vastaukset, kokeillaas uudestaan. Eli kiitos!<3 ja tosiaan on rasittavaa sairastaa näiden pienten kanssa... Nyt onneksi elämä taas hymyilee:)

   Poista
 3. Täälläkin pallorasioiden ihastelija, aivan mahtavat :-) Oi että! :-)

  Toivotaan että olette taudin selättänyt! Täälläkin oli oksu tauti mutta meni onneksi suht pienellä ohi.

  Iloista päivää :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos samoin ihana Seija<3

   Poista
 4. Ihania löytöjä, nuo lautaset on tosi somat. <3

  Voi, kurjaa että teillä on sairasteltu paljon! Toivottavasti helpottaa ja sairastelut olisi siinä. Täälläkin on pitkä putki takana ja voimat ihan loppu.

  Mukavaa iltaa! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...