2/01/2013

Lundby terapiaa

Se on perjantai nyt, ihanaa kun saa toisen käsiparin taas avuksi. Meillä on nuorimmainen ollut kipeänä ja sehän tarkoittaa unettomia öitä ja päiviä zombiena. Isommilla tytöillä alkoi olla jo tavallista suurempaa levottomuutta havaittavissa vaikka ulkoilut ja leikit ovat luonnistuneetkin ihan normaalisti. Jouduin käyttämään  yhden ässän hihastani, olen nimittäin säilönyt minun ja sisareni vanhaa Lundby nukkekotia, tarkoitukseni on ollut tuunata nukkekoti kauniiksi mutta olen odottanut että tytöt olisivat hieman isompia ja että minulle iskisi inspiraatio. Vielä ei inspis iskenyt mutta tytöt ovat osanneet kiitettävän kauniisti leikkiä kodilla ja sain jopa yhden seinän laitettua uuteen uskoon.(Mekko ei ole revennyt, minä olen vaan väsyneenä tainnut napittaa vain ylimmän napin:D)Jos olette bonganneet kivoja nukkekodin fiksaus blogeja tai teillä on sellainen, niin laittakaa vaikka linkkiä kommentteihin, kiinnostaisi nähdä hienoja uuteen uskoon laitettuja nukkekoteja.


Nyt lähden naapurin rouvien kanssa maistelemaan viinejä, pieni irtiotto raskaan viikon jälkeen. Oikein mukavaa perjantaita!Kiitokset vielä edellisen postauksen monista kommenteista:)

7 kommenttia:

 1. Tapeteilla tai skräppipapereilla saa jo kummasti uutta ilmettä. Ja tietty maalilla. Kiva seinä. Tuo on jo vähän hienompi Lundby, kun yleensä näkee niitä pieniä taloja ainostaan.

  VastaaPoista
 2. Onpas kaunis Lundby-talo, ei aivan tavanomaista mallia. Käy kurkkaamaassa blogiani ja sieltä kautta löydät vanhan nukkekotiblogini myös. Ja... sitä kautta montakymmentä muuta ;)

  VastaaPoista
 3. Tuo on aivan ihana nukkekoti kerrassaan ♥

  VastaaPoista
 4. Voi, ihana nukkekoti! <3 Kiva tapetti tuo, jonka olet jo tuunannut. Mulla on olemassa se ihan tavis Lundby ja tarkoitus on kanssa aloittaa sen uudistaminen jossain vaiheessa. :) Vielä en raaski antaa leikkeihin, mutta josko saisi sen kesällä uudistettua ja sitten voisi ottaa näytille. :) Jostain blogista luin, että on sivustoja, joissa on tapetteja ym. nukkekoteihin tulostettavissa, mutta en nyt tietenkään muista, että missä, saati mitä sivuja ne olivat. Eli tästä oli varmasti paljon hyötyä! :D

  Toivottavasti teillä parannutaan pian! Kurjaa tämä sairastaminen! Mukavaa vapaailtaa! <3

  VastaaPoista
 5. Ihastuttava nukkekoti, tuon ääressä kuluisi aika keltä tahansa. Oikein mukavaa viininmaisteluiltaa, olet sen ansainnut!

  VastaaPoista
 6. Kaunis nukkekoti, ihania juttuja olet hankkinut sinne. Juuri tänään ajattelin, että olisipa meillä tilaa nukkekodille. Olisi niin kiva päästä sellaisen projektin pariin.

  Hyvää viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 7. http://kaunispienielama.blogspot.fi

  Tuolla fiksaillaan Barbie-kotiin kalusteita ja sisuteita ihan ite. Käykää tsekkaan, aika söpöjä huonekaluja. =) Pitänee itekin joskus innostua. ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...