2/22/2013

Satunnaisia

Olen siivonnut kuin viimeistä päivää vatsataudin jälkeen, mikään ei saa tällaista pöpökammoista ihmistä niin tehokkaasti luutun varteen kuin ajatus viruksista ympäri taloa. Sormenpäät on kuivat kuin korput ja sitä rataa, pääasia että on puhdasta! 

Vaihdoin olohuoneeseen keväisemmät verhot, johan nuo pellavaiset jo kolmatta vuotta tuossa roikkuikin. En vaan ole ihan varma tykkäänkö näin romanttisista olohuoneessa. Muutenkin ilme on näin kevättä kohden hieman pehmeämpi. 

Kuvissa näkyvä makuuhuone on kyllä sellaisen rojun keräämis paikka että siihen pitää nyt viikonlopun aikana paneutua. Siirsin eteisestä makuuhuoneeseen magneetti-/ liitutaulun. Eteisessä on ihan uudet jutut, pitäisi muistaa sieltäkin välillä kuvailla.Silitettävää riittää...

 

Siivoaminen on kyllä parasta terapiaa, aivan kuin asiat tuolla päänsisällä järjestyisivät myös paremmin paikoilleen sitä mukaa kuin ympäristö siisteytyy:)

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!4 kommenttia:

 1. Kumpa teillä ei enään taudit koettelisi :-/

  Ihanan raikkaita kuvia ja tuo peili on ihanuus <3

  Iloista viikonloppua! :-)

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti teidän taudit olivat nyt tässä! <3
  Todella kaunista teillä, tuo peili ja valaisin yhdistelmä on aivan ihastuttava. :)

  Laitan sulle viestiä huomenna, oon ollut jotenkin ihan jäässä, mutta mielessä on jutut kuitenkin. Ihanaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
 3. Keväisen kaunista! Samat kujeet odottelevat täällä, nimittäin siivoaminen. Olen samaa mieltä siitä, että järjestys vaikkuttaa myös mielialaan ja päänsisäiseen olotilaan. Siivoaminen ei ole hukkaan heitettyä aikaa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...