3/28/2013

Something blue

Sininen on väri, jota meillä ei juuri ole sisustuksessa näkynyt. Syystä että lapsuuteni koti oli sisustettu kovinkin sinivalkoiseksi ja pois muuttaessani lähestulkoon vannoin että sinistä ei minun kodissani koskaan nähdä. Niinpä niin, tässä nyt on siitä vannomisesta tähän päivään vierähtänyt yli kymmenen vuotta ja nyt tietyt sinisen sävyt ovat alkaneet kovastikin viehättämään silmää. Ei vielä kuitenkaan niin paljon että sinisiä verhoja tms. ostaisin (sitä tuskin koskaan tapahtuu, tosin never say never;))

Ihan pieniä juttuja vain, teevalikoima siirtyi siniseen lintuhäkkiin ja lastenhuoneeseen ripustettiin sininen tunika, ei siis kovin radikaalia mutta tällaiselle sinistä kohtaan antipatioita tuntevalle ihmiselle edistysaskel kumminkin.Pääsiäiskoristelu on jäänyt tänä vuonna aika vähäiseksi, koristelusta hieman juttua huomenissa.


Turvallista matkaa kaikille tiellä liikkujille ja muille mukavaa torstaita (vaikka kiirastorstai onkin)!

11 kommenttia:

 1. pikaisesti ensin katsoin että tuo on pinnasänky..hetken meinasin jo onnitella :D onneksi luin tekstin XD arvonta pyöriny eilisestä blogissani..käyhän kurkkimassa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi herraisä, ei oo pinnasänky:D! Tosi hienolta näyttää arvonta!!!

   Poista
 2. Tiedätkö, mulle kävi samoin kuin mehtäemännälle, katsoin, että pinnis on sininen... ;) Tosi kivasti sininen piristää pienissä määrin sisustusta. Sopii tosi kauniisti teille nuo piristykset ja tosi kaunis tuo tunika! <3

  Hyvää pääsiäistä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiii!:D Jos vielä joku katsoo että on pinnasänky niin vaihdan ekan kuvan;)

   Mukavaa pääsiäistä sinnekin!

   Poista
 3. Samaan sarjaan tulen :-D Ensin piti katsoa et mitä :-) Mutta on kyllä oikein mukava piristys! :-)

  Iloista pääsiäistä! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)Kuva jäi nyt kuitenkin paikoilleen, hauskaa kun kaikki näkevät saman "harhan". Iloista pääsiäistä!

   Poista
 4. Näissä lintuhäkeissä on jotain tosi vetoavaa ja taianomaista :) Ne ovat lähes poikkeusetta kivoja. Ei ole sininen munkaan suokkari. Tuo vaaleansininen kyllä lähentelee sellaista turkoosinsinistä, että on oikein kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, se on kyllä ihme ja kumma mikä noissa lintuhäkeissä vetoaa... mutta joo tykkään kyllä lintuhäkkiaiheisista jutuista monessa muodossa:D

   Sinisen sävyn pitää olla juuri "oikea" että se toimii omaan silmään, sellainen kova, tumma sininen on kyllä ihan täysi ei.

   Poista
 5. Oikein sirpakan sinistä...Ilosta pääsiäisenaikaa sinulle :)

  VastaaPoista
 6. Oi, niin kaunis on tämä sinun blogi. :) Ihanaa pääsiäisen aikaa!

  VastaaPoista
 7. Liityn myös tuohon pinnissarjaan!;)

  Ihania kuvia ja hirmu pirteeltä näyttää!:)

  Iloista pääsiäistä!:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...