3/19/2013

Tiistai

Aurinkoista tiistaita!

Olen hieman laitellut keväisiä yksityiskohtia esille ja vähän pääsiäistäkin jo valmistellut. Keski.:n ihanan viirin laitoin keittiön ikkunaan roikkumaan (vielä on muutama samanlainen nettikaupassa jäljellä). Kynttilöiden muodossa laitoin pääsiäisen värejä sisustukseen. Vielä pitäisi pääsiäiskoristeita askarrella ja tuossa vieressä odottaa kasa ruukkuja ja koulittavia taimia. Hommaa siis riittää. Kyllä huomaa että on flunssan vuoksi ollut epävireessä viikon verran, on nimittäin sellainen läjä tekemättömiä töitä kasaantunut että pakko alkaa nyt jostain päästä purkamaan. Taidan aloittaa pyykkivuoresta.
Arvontaan ehtii vielä osallistua perjantaihin saakka!
Tervetuloa uusille lukijoille, toivottavasti viihdytte matkassa mukana:)Taidankin mennä koulimaan taimia ennen iltahulinoita (päätinkin tässä kirjoitellessa siirtää pyykit huomiseen:)) Yritän taas vaihteeksi ehtiä blogivierailuillekin!12 kommenttia:

 1. tuo viiri näyttää kyllä tosi keväiselle.

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia, viiri on niin söpö:)

  VastaaPoista
 3. Teillä näyttää jo niin keväiseltä, kaunista.

  VastaaPoista
 4. Ihania kevään sävyjä teille tullut :-) Se niin raikastaa kotia ja tuo hyvää mieltä <3

  Mukavaa iltaa! :-)

  VastaaPoista
 5. Kauniit keväiset kuvat! <3
  Ja täytyy sanoa, että kaikesta sairastamisesta huolimatta oot kyllä reipas ja ahkera, kun jo oot ehtinyt taimienkin kimppuun! <3 En ole edes kylvänyt mitään vielä... :O

  Toivottavasti perjantai onnistuu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Jenni! Kyllä se perjantai onnistuu, tulen vaikka pää kainalossa:)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...